Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (5/2) – Τοξότες διώξτε τις ανασφάλειες και απολαύστε το καινούργιο που… έρχεται

08:04 5/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο και μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, φέρνει στα ζώδια αισιοδοξία και προοδευτικές ιδέες. Κοινωνική δικτύωση, καινούργιες φιλίες και ελκυστικές προσεγγίσεις. Τακτοποίηση ζητημάτων που δημιουργούν άγχος και μεθοδικές επιδιώξεις στα επαγγελματικά.

Κριός

Οι εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή είναι θετικές και φέρνουν καλές οικονομικές συνεργασίες. Ωστόσο, πρόσεξε τον αρνητισμό που σε διακατέχει καθώς θα λειτουργήσει

“εμπρηστικά” στις διαπροσωπικές σχέσεις. Απόφυγε τα παιχνίδια ελέγχου με τον/την σύντροφό σου γιατί η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.

Ταύρος

Αναλαμβάνεις ευθύνες στον χώρο εργασίας καθώς πλέον μπορείς να αποδείξεις και να καταφέρεις πολλά. Η επικοινωνία με φίλους είναι σημαντική για σένα και οι συζητήσεις μαζί τους, σε οδηγούν πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Η αποστασιοποίηση που δείχνεις στη σχέση σου, προβληματίζει τον/την σύντροφό σου.

Δίδυμος

Επικεντρώσου στην καθημερινότητα καθώς ο εκνευρισμός, επηρεάζει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Απόφυγε συζητήσεις γιατί τα λάθη και οι αυταπάτες είναι μπροστά σου. Απόλαυσε τις όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σου και μην υποσχεθείς πράγματα που πιθανόν δεν θα υλοποιήσεις.

Καρκίνος

Κράτα χαμηλούς τόνους και μείνε μακριά από εντάσεις με πρόσωπα που έχουν σχέση με την εξέλιξη της καριέρας σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και προστάτευσε τον εαυτό σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και διαθέσεις, σε προβληματίζουν.

Λέων

Οι εμμονές σου, ενοχλούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ενώ οι κόντρες δρομολογούν αρνητικές συνεργασίες σε επικοινωνία και εμπόριο. Τα σκληρά λόγια τραυματίζουν τη σχέση σου ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, γνωρίζεις άτομο από το κοντινό σου περιβάλλον, ωστόσο η καχυποψία δεν σε αφήνει να προχωρήσεις.

Παρθένος

Κλείνεις υποθέσεις από το παρελθόν και διεκδικείς όσα αξίζεις σε οικονομικό επίπεδο. Διαχειρίσου τις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες σου και βάλε στην άκρη απωθημένα και ζήσε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέο πρόσωπο σε γεμίζει ασφάλεια και σταθερότητα, καθώς εντείνει παράλληλα τα συναισθήματα στο έπακρο.

Ζυγός

Με αισιοδοξία παίρνεις θετικές αποφάσεις και έχεις το καλύτερο δυνατό οικονομικό αποτέλεσμα για σένα. Δρομολογείς οικονομικά ζητήματα και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Η οικογένεια σε ανεβάζει ψυχολογικά και απολαμβάνεις στιγμές με άτομα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

Σκορπιός

Πρωταγωνιστείς στον επαγγελματικό χώρο και είσαι το επίκεντρο με τις σωστές πρωτοβουλίες που παίρνεις. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα και στα… σενάρια που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή σου. Η καχυποψία σου προκαλεί έλλειψη αντικειμενικότητας και σε οδηγεί σε σκηνές ζήλιας και σφοδρής σύγκρουσης.

Τοξότης

Σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικούς στόχους και ανταγωνιστικές διαθέσεις από την πλευρά σου που έρχονται στην επιφάνεια και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Επιδιώκεις να περάσεις στιγμές χαράς με φίλους που ακούν τις σκέψεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατρεπτικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου. Διώξε τις ανασφάλειες και απόλαυσε το καινούργιο που έρχεται.

Αιγόκερως

Με αποφασιστικότητα μπορείς να πετύχεις τις ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκφράζεις τους στόχους σου, σε φιλικά πρόσωπα και από το απόγευμα πραγματοποιείς σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες. Η κατανόηση, πρωταγωνιστεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Υδροχόος

Απόφυγε την εριστικότητα προς την οικογένεια, λόγω των τραυμάτων που κουβαλάς από το παρελθόν. Δείξε κατανόηση και ώριμη σκέψη για να εξελιχθούν ομαλά οι συζητήσεις. Δέξου τη γνώμη των συνεργατών σου για να αποφύγεις την ένταση που οδηγεί σε δυσκολίες.

Ιχθύς

Περιόρισε τις ανασφάλειες και δες με αντικειμενικό κριτήριο τα πράγματα. Μην μπεις σε αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν ψυχρό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κλείνεις οικονομικά θέματα που φτιάχνουν τη διάθεσή σου. Ο έντονος συναισθηματισμός σε βοηθά να ξεφύγεις από απαισιόδοξες σκέψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα