Τaylor Swift: Ο Travis Kelce δεν θα τη συνοδεύσει στις “Χρυσές Σφαίρες” γι’ αυτόν τον λόγο

11:02 7/1/2024 - Πηγή: InStyle

Πλησιάζουμε στη “σεζόν”των βραβείων! H σούπερ σταρ της ποπ Taylor Swift και ο αρχηγός του NLF Kansas City Travis Kelce, ήταν αναμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του 2023. Οι θαυμαστές τους σίγουρα θα αναρωτιούνται:

Θα είναι ο Travis Kelce στις “Χρυσές Σφαίρες” μαζί με την Taylor Swift
;

Πολλοί fans του ζευγαριού ίσως απογοητευτούν γιατί όπως όλα δείχνουν δε θα κάνουν κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των βραβείων.

Πηγές είπαν στο Page Six ότι παρόλο που ο Travis θα βρίσκεται στο Λος Άντζελες την ίδια στιγμή που η Taylor θα παρευρεθεί στα βραβεία, δε θα τη συνοδεύει στο κόκκινο χαλί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Kelce θα είναι «απασχολημένος με την προετοιμασία για τη σεζόν των playoffs του NFL».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Travis Kelce (@killatrav)

Οι Kansas City Chiefs θα αντιμετωπίσουν τους LA Chargers στο SoFi Stadium στο φινάλε της κανονικής τους σεζόν και λίγο πριν από τις “Χρυσές Σφαίρες”. Ο αθλητής δεν πρόκειται να παρευρεθεί ούτε σε πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες, είπε η πηγή, καθώς «θα πετάξει πίσω στο Kansas City με την ομάδα του αμέσως μετά το παιχνίδι».

Φέτος, η Swift ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα σε μια νέα κατηγορία, Cinematic και Box Office Achievement, για την επιτυχημένη ταινία της Taylor Swift: The Eras Tour. Μέχρι σήμερα, η ταινία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις.

Η ίδια έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα τέσσερις φορές στο παρελθόν για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι, αν και δεν έχει κερδίσει ποτέ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πηγές κοντά στο ζευγάρι και την οικογένειά τους είπαν στο Entertainment Tonight ότι είναι ««πιο κοντά από ποτέ και όλοι γύρω τους μπορούν να δουν ότι ταιριάζουν καταπληκτικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα