Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος ηθοποιός – Τον αναγνωρίζετε;

Οι παλιές φωτογραφίες που κατά καιρούς αναρτούν στα social media οι celebrities έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πίσω τους συνήθως κρύβουν μία ωραία ιστορία ή ανάμνηση.

Το χαμογελαστό μωράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα πασίγνωστος ηθοποιός που αν και νέος έχει ήδη πολλές επιτυχίες στην πλάτη του. Έχει συμμετέχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες ενώ σκηνοθέτησε και την πρώτη του ταινία η οποία αυτή την περίοδο προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Για όσους δεν κατάλαβαν ήδη, ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο γνωστός

ηθοποιός είχε αναρτήσει την συγκεκριμένη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook πριν από κάποια χρόνια με αφορμή τα γενέθλιά του.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αυτή την περίοδο βρίσκεται στο επίκεντρο με την ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» την οποία σκηνοθέτησε. Στην πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα (11/12) το παρών έδωσαν η πρώην σύζυγός του Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με την κόρη του Εύα και ανέφερε πως η ταινία είναι αφιερωμένη σε εκείνη. Αποκάλυψε μάλιστα ένα συγκινητικό στιγμιότυπο μεταξύ τους που ήταν η αφορμή για τη σκηνοθέτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα