Το φόρεμα της Dua Lipa συνδυάζει δύο από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού

11:11 8/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η Dua Lipa είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες trend-setters της showbiz. Από τις τολμηρές επιλογές της στο κόκκινο χαλί έως και τα πιο casual Y2K looks της, η 25χρονη pop star πάντα παραδίδει μαθήματα στυλ. Το πρόσφατο ντύσιμό της φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα. Συγκεκριμένα, το ιριδίζον φόρεμα της μας τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή εξαιτίας του συνδυασμού

δύο hot τάσεων.

Heat wave days: Οι Νεοϋορκέζες μας δίνουν τις πιο stylish λύσεις εν μέσω καύσωνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Πριν από λίγες μέρες, η Dua Lipa δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών.

Φορούσε ένα γυαλιστερό λευκό Courreges φόρεμα, το οποίο είχε τρία μεγάλα cutouts στη μέση. Το συνδύασε με statement σκουλαρίκια του ίδιου οίκου και makeup που τόνιζε τη φυσική ομορφιά της. “Παιδί του νερού” έγραψε στην περιγραφή της, καθώς τη βλέπουμε καθιστή το βράδυ δίπλα από τη θάλασσα. Στο τέλος του slideshow βρίσκεται μια selfie με τις φίλες της καθώς και ένα στιγμιότυπο της ίδιας σε ένα boho εστιατόριο.

Η Margot Robbie εμφανίστηκε με μια αμφιλεγόμενη δημιουργία του οίκου Chanel στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rui Zhou (@ruiofficial.me)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη courrèges (@courreges)

Instagram @jacquemus

Το cut-out trend είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα της σεζόν. Οι σχεδιαστές δημιουργούν όλο και περισσότερα αποκαλυπτικά κομμάτια. Ωστόσο, παρατηρούμε ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτό γίνεται με minimal τρόπο. Στις πασαρέλες λοιπόν βλέπουμε πληθώρα γεωμετρικών λεπτομερειών, αλλά και ασύμμετρων κοψιμάτων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα fashion shows των οίκων μόδας Jacquemus, Chanel,Chloé και Victoria Beckham.

ChanelPradaChloeVictoria Beckham

Όσον αφορά τη δεύτερη τάση στο φόρεμα της Dua Lipa, πρόκειται για τα shiny στοιχεία σε ενδύματα και αξεσουάρ. Τα metallics λοιπόν έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στις φετινές πασαρέλες και τα έχουμε δει σε πληθώρα συλλογών. Μερικές από αυτές είναι εκείνες από Balenciaga, Miu Miu και Balmain. Αυτά τα pieces μπορούν να λειτουργήσουν τόσο ως βραδινά party clothes, όσο και σαν καθημερινά ρούχα, ως μικρές γυαλιστερές πινελιές στα ντυσίματά μας.

Τα stilleto Crocs του οίκου Balenciaga έχουν προκαλέσει σάλο αντιδράσεων

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

Paco RabanneBalmainBalenciaga

Keywords
Τυχαία Θέματα