Ζώδια: Μηνιαία πρόβλεψη για τον Απρίλιο 2024

13:46 7/4/2024 - Πηγή: InStyle

Απρίλιος, ο μήνας που ο ανοιξιάτικος ήλιος φέρνει ενέργεια όχι μόνο στη Φύση, αλλά και υποσυνείδητα σε όλους τους ανθρώπους. Και μόνο μια ματιά στην ίδια τη Φύση, έχει πάντα πολύ θετική επίδραση στη διάθεσή μας. Η απαισιοδοξία των χειμερινών μηνών θα ξεχαστεί γρήγορα. Αυτός ο μήνας λοιπόν, συχνά περιγράφεται ως… πολύ χαρούμενος. Και τα αστέρια επιβεβαιώνουν αυτή την άποψη με την πλεονεκτική θέση τους. Το ωροσκόπιο του Απριλίου 2024, μας λέει ότι τα άτομα θα τα πάνε καλά και στην προσωπική τους ζωή, ακόμη περισσότερο

μάλιστα αν κάποιοι νωρίτερα φέτος, εμφάνισαν κατάθλιψη σε αυτόν τον τομέα. Επιτέλους οι άνθρωποι αρχίζουν να ζωντανεύουν. Όλοι μπορούμε να περιμένουμε χαρούμενες στιγμές και καλή υγεία.

Κριός

Ο Κριός θα λάμψει με νέα ενέργεια μέσα τον Απρίλιο. Με τον ερχομό της Ανοιξης, οι Κριοί θα νιώσετε μεγάλο κίνητρο για σωματική άσκηση και, χάρη στην ισχυρή σας θέληση που σίγουρα δεν θα σας λείψει αυτή την περίοδο, θα νιώσετε μεγάλες αλλαγές σε μια στιγμή. Η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα θα γίνουν το δυνατό σας σημείο, ειδικά στον τομέα της δουλειάς, καθώς θα μπορέσετε να εφαρμόσετε άμεσα τις ιδέες σας στην πράξη, χωρίς τα παραμικρά προβλήματα ή χρονικές καθυστερήσεις. Όμως μην ξεχνάτε τη σωστή διατροφή και την επαρκή λήψη βιταμινών. Το σώμα σας θα χρειαστεί φροντίδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ετσι, οι Κριοί θα νιώσετε σαν αναγεννημένοι. Ο Απρίλιος θα σας δώσει άφθονη ψυχική ενέργεια. Είναι πιθανό να προσπαθήσετε περισσότερο για να επιτύχετε τους στόχους σας τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στην καριέρα.

Credit: 123RF

Ο πλανήτης Ερμής θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους στόχους σας, αλλά και τους τρόπους επίτευξής τους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε ένα μάθημα, ή ακόμη να οργανώνετε συναντήσεις μεγάλης σημασίας. Ωστόσο αυτός ο μήνας μπορεί να σας φέρει ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος, όπως κρυολόγημα ή γρίπη. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να θεραπευτεί από κάθε τυχόν μικροενόχληση.

Ταύρος

Ο Απρίλιος θα φέρει πολλή ενέργεια στον Ταύρο. Αυτός ο ανοιξιάτικος μήνας θα επικεντρωθεί κυρίως στις σχέσεις σας. Ο βαθύς στοχασμός, ή ο πολύς προβληματισμός δεν θα είναι είναι στην ημερήσια διάταξη. Θα γίνετε πιο αυθόρμητοι, οπότε μην φοβάστε και, να εκμεταλλευτείτε πλήρως κάθε ευκαιρία.

Credit: 123RF

Θα ήταν βέβαια σκόπιμο να διατηρήσετε μια ορισμένη σύνεση. Επίσης θα νιώθετε γεμάτοι σωματική δύναμη, την οποία καλό θα είναι να αξιοποιήσετε σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε. Οι μύες σας θα είναι επιρρεπείς σε υπερένταση και κόπωση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Παράλληλα, δώστε προσοχή και ακολουθήστε μια θρεπτική διατροφή. Τον Απρίλιο, η ζωή των Ταύρων θα είναι γεμάτη θετική ενέργεια σε πολλές πτυχές της ζωής. Ειδικά στις αισθηματικές σχέσεις που θα επηρεαστούν από την Αφροδίτη. Μετά από μια σημαντική παύση, η σεξουαλικότητά σας πρόκειται να ‘ζωντανέψει’ και ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει αναμφίβολα. Ωστόσο, προσέξτε να μην είστε πολύ παθιασμένοι/ες καθώς η υπερβολή θα μπορούσε ακόμη και να τους… ‘αποθαρρύνει’. Ο πλανήτης της ομορφιάς θα επηρεάσει επίσης την επιθυμία σας να περιβάλλετε τον ίδιο τον εαυτό σας με ομορφιά. Είναι λοιπόν η ιδανική εποχή για να διακοσμήσετε το σπίτι σας, ή να τροποποιήσετε την εμφάνισή του. Θα μπορούσατε επίσης να ‘καταλήξετε’ σε ένα κανονικό ξεφάντωμα αγορών, οπότε προσέξτε!

Δίδυμοι

Ο Απρίλιος θα είναι ένας ‘άγριος’ μήνας. Οι διαθέσεις των Διδύμων θα αλλάξουν και η ανάγκη τους να έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο, θα ενισχυθεί. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση μπορεί να απομακρύνει κάπως τους φίλους σας και πιθανώς να θελήσουν να κρατήσουν απόσταση από εσάς. Επομένως, θα είναι καλύτερα να μην ‘κολλάτε’ τόσο πολύ στην δική σας αλήθεια, ώστε να μην μαλώνετε άσκοπα με κάποιον που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Στο διάστημα αυτό θα βγουν στην επιφάνεια και παλιότερα προβλήματα, καθώς και μπλοκαρίσματα τα οποία θα απαιτήσουν λύση. Παρόλο που δεν θα σας είναι εύκολο, επιτέλους θα αφήσετε το παρελθόν να φύγει και θα ξεκινήσετε μια καινούργια ζωή. Ο Απρίλιος ενέχει τον κίνδυνο καβγάδων για το ζώδιό σας. Θα μαλώνετε όμως για μικροπράγματα και μπορεί να το μετανιώσετε αυτό, αργότερα. Εκτός από συγκρούσεις προσέξτε μην επιστρέψετε και στα παλιά ‘στραβά’ του παρελθόντος σας. Προσπαθήστε λοιπόν να αναλύσετε αυτά τα συναισθήματα και τις τάσεις και, να μάθετε κάτι από αυτά.

Credit: 123RF

Οι σχέσεις σας θα είναι ένα… σκληρό καρύδι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή θα έχετε τάσεις αποδέσμευσης και ανεξαρτησίας, παρόλο που δεν θα θελήσετε να διαλύσετε την υπάρχουσα σχέση.

Καρκίνος

Ο Απρίλιος ξυπνά έντονα συναισθήματα στον Καρκίνο, τα οποία -αυτό το ευαίσθητο ζώδιο- δεν θα μπορέσει να ελέγξει στην αρχή, με επιτυχία. Μπορείτε να περιμένετε μια ανεξέλεγκτη έκρηξη συναισθημάτων φίλοι Καρκίνοι, που ίσως προκαλέσει σημαντικά προβλήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Η συμπεριφορά σας θα είναι ως επί το πλείστον παρορμητική, οπότε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στην εσωτερική γαλήνη και προσπαθήστε να σκεφτείτε καλά τα πράγματα πριν εκστομίσετε κάτι. Αυτή η στάση θα βελτιώσει όχι μόνο την επικοινωνία σας, αλλά ακόμη και την ενσυναίσθησή σας για τους άλλους ανθρώπους. Μπορείτε όμως να εκφράσετε τα υπερβολικά συναισθήματά σας μέσω κάποιας σωματικής δραστηριότητας συνυφασμένης με πνευματική εκπαίδευση, όπως για παράδειγμα, τις πολεμικές τέχνες.

Credit: 123RF

Τον Απρίλιο, οι Καρκίνοι καλό θα είναι να έχουν περισσότερο έλεγχο στον εαυτό τους. Θα είναι επιρρεπείς σε εκρηκτικότητα, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι τους. Αυτό μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στις σχέσεις με τους συναδέλφους. Πιθανότατα δεν θα είστε πολύ κοινωνικοί αυτή την περίοδο. Οσοι όμως δεν σας γνωρίζουν καλά, μπορεί να μπερδέψουν αυτό το έντονο χαρακτηριστικό, ως στοιχείο της προσωπικότητά σας. Το διάβασμα, είναι πολύ πιθανό να σας βοηθήσει πολύ να ηρεμήσετε. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος, πάρτε το αγαπημένο σας βιβλίο και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί στην πλοκή.

Λέων

Ο Απρίλιος ξυπνά στον Λέοντα σεξουαλική ενέργεια και αχαλίνωτη όρεξη. Όλα τα θέματα που ήταν ταμπού για εσάς θα ανοίξουν τώρα και θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε νέους τομείς σεξουαλικότητας. Προγραμματίστε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο μόνο με τον σύντροφό σας, ώστε να απολαύσετε προσωπικές στιγμές χωρίς να διαταράξετε την ηρεμία σας. Ωστόσο, μπορεί η επιθυμία σας για σεξ να είναι τόσο έντονη που να σας γεννήσει την ιδέα της απόλυτης ελευθερίας, κάτι που αργότερα θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο και να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Μη σε ξεγελάει λοιπόν φίλε Λέοντα  η στιγμή της ‘μέθης’, για να μη χάσεις αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

Credit: 123RF

Ο Απρίλιος θα είναι μήνας ανεξαρτησίας και αλλαγής. Είτε πρόκειται για αλλαγή στη συμπεριφορά σας, στον τρόπο ζωής σας, στη δουλειά, ή μια απλή αλλαγή στην εμφάνισή σας, θα το απολαύσετε στο έπακρο. Ωστόσο, θα προκύψουν και κάποια αρνητικά. Θα θελήσετε να απαλλαγείτε από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας για να απολαύσετε απρόσκοπτα την ελευθερία σας. Ίσως όμως μετανιώσετε για τέτοιες αλλαγές, αργότερα. Αν σας ελκύουν οι εναλλακτικές επιστήμες, αυτός ο μήνας είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με αυτές, αφού το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι θα φωτιστείτε από ένα εξαιρετικό ταλέντο, που όμως μπορεί να μην κρατήσει για πολύ.

Παρθένος

Τον Απρίλιο η Παρθένος θα νιώσει την ανάγκη για πολλή τρυφερότητα και αγάπη. Θα λαχταράτε κυριολεκτικά φίλοι μου, μια αγκαλιά από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο και δεν θα μπορείτε να έχετε αρκετή σωματική επαφή. Αλλά αυτή την περίοδο, θα αρχίσετε ακόμη να ‘κολλάτε’ σε πολλά πράγματα και θα θέλετε τα πάντα αμέσως, κάτι που πιθανότατα θα σας κρατήσει σε μια συνεχή ένταση. Ταυτόχρονα, θα είστε επιρρεπείς στο να επινοείτε διάφορα αυθαίρετα σενάρια, τα οποία- πολλές φορές- μπορεί να σας οδηγήσουν σε απογοήτευση. Απολαύστε λοιπόν την παρούσα στιγμή και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αυτά που σας προσφέρει η ζωή, εκείνη μόνο τη στιγμή.

Credit: 123RF

Ο Απρίλιος προβλέπεται ανατρεπτικός για τους Παρθένους, όσον αφορά τις σχέσεις. Είναι πιθανό να εμφανιστεί κάποιος ξεχωριστός στη ζωή σας και να τον ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Αν και πιθανότατα δεν θα μπορείτε να μη σκέφτεστε αυτό το άτομο, θα πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να πάνε με τον δικό τους ρυθμό και να μην βιαστείτε. Η άκρατη ‘θετικότητα’ μπορεί να σας παρασύρει τούτο τον μήνα. Θα ξυπνάτε με ενθουσιασμό και θα μπορείτε να χειριστείτε όλες τις ευθύνες με ευκολία και χιούμορ. Όμως προσέξτε τους συναδέλφους σας, που μπορεί να εκλάβουν μια τέτοια διάθεση ως οπορτουνισμό και να σας βλέπουν μετά ως απειλή.

Ζυγός

Ο Απρίλιος θα φέρει στον Ζυγό σημαντική βελτίωση στις επικοινωνιακές του δεξιότητες. Θα χρησιμοποιήσετε αυτό το ‘δώρο’ περισσότερο στη δουλειά σας, όπου επιτέλους θα συγκεντρώσετε το κουράγιο, θα ξεχωρίσετε από το πλήθος και θα υπαγορεύσετε τους όρους σας. Ταυτόχρονα, θα αποκτήσετε το κίνητρο για να μελετήσετε μια ξένη γλώσσα στην οποία θα διαπρέψετε και θα αρχίσετε έτσι να αναζητάτε ευκαιρίες για να επικοινωνήσετε με φυσικούς ομιλητές. Λαχταράτε επίσης να αφιερώσετε χρόνο με την οικογένειά σας γι’ αυτό προγραμματίστε ένα ταξίδι όλοι μαζί στην εξοχή. Θα δείτε πόσο θα σας ωφελήσει αυτό και επιπλέον θα δυναμώσετε τις σχέσεις σας για τις οποίες δεν είχατε πολύ χρόνο τον τελευταίο καιρό.

Credit: 123RF

Οι Ζυγοί θα είναι στην… κορυφή του κόσμου αυτόν τον Απρίλιο. Όλα θα λειτουργήσουν αρμονικά στο σπίτι και στη δουλειά και θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάνε σύντομες διακοπές. Προσπαθήστε λοιπόν ουσιαστικά να προγραμματίσετε ένα οικογενειακό ταξίδι, για λίγες μέρες. Ειδικότερα, οι γονείς σας θα το εκτιμούσαν πολύ, μιας και δεν έχετε περάσει πολύ χρόνο μαζί τους τελευταία. Μετά από το δύσκολο ξεκίνημα της χρονιάς αυτής, αξίζετε ένα όμορφο διάλειμμα και μπορεί έτσι να σας έρθουν στο μυαλό  ιδέες για νέα, μεγαλεπίβολα έργα. Υπάρχει πάντα η ιδανική στιγμή για να προχωρήσετε στη ζωή σας, γι’ αυτό μη φοβάστε να παρουσιάσετε τα σχέδιά σας στους συναδέλφους σας. Οι προσπάθειές σας αναμφίβολα θα εκτιμηθούν.

Σκορπιός

Ο Απρίλιος θα φέρει στον Σκορπιό κάποια συναισθηματική αστάθεια και μια υπερβολική ενεργητικότητα. Οι διαθέσεις σας θα αλλάζουν και, ακόμη και μικρά πράγματα, μπορεί να σας βγάζουν εκτός ισορροπίας. Ως εκ τούτου καλό είναι να μάθετε πώς να εργάζεστε με τα συναισθήματά σας, γιατί διαφορετικά οι μεταβαλλόμενες διαθέσεις σας θα μπορούσαν να αποθαρρύνουν τους φίλους και την οικογένειά σας από το να περνούν χρόνο μαζί σας. Επίσης, θα είστε ιδιαίτερα fit αυτόν τον μήνα, οπότε μην φοβάστε να το εκμεταλλευτείτε δεόντως. Η καλύτερη δραστηριότητα για εσάς είναι το τρέξιμο. Προσπαθήστε να μετάσχετε σε κάποιον αγώνα τρεξίματος, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποσπάσετε την προσοχή σας από ό,τι σας ενοχλεί και να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας.

CREDIT: 123RF

Οι Σκορπιοί θα είναι ανήσυχοι και μάλλον… προνοητικοί τον Απρίλιο. Κατά κάποιο τρόπο, θα είστε ακόμη επιρρεπείς στη ζήλια και σε ‘εκδικητική’ συμπεριφορά, καθώς ο εριστικός Άρης θα σας επηρεάσει. Δεν θα αισθάνεστε πάντα ο εαυτός σας, γι’ αυτό σκεφτείτε προσεκτικά τις ακραίες πράξεις σας και τι τις προκαλεί. Δεδομένου ότι οι αντιδράσεις σας σε τυχόν αλλαγές δεν θα είναι πολύ θετικές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τις αποφύγετε όσο γίνεται. Ασχοληθείτε με ένα άθλημα, για παράδειγμα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε και να ξοδέψετε ανώδυνα την υπερβολική σας ενέργεια.

Τοξότης

Τον Απρίλιο, οι Τοξότες θα συντονιστούν με τα γονεικά τους ένστικτα, τα οποία θα είναι αρκετά δυνατά. Οπότε, αν έχετε παιδιά, πάρτε τα ένα ταξίδι ίσως σε κάποιο όμορφο υδάτινο πάρκο- ή σε ένα παρόμοιο μέρος- και αφήστε τον σύντροφό σας να απολαύσει και εκείνος λίγο ελεύθερο χρόνο βγαίνοντας με τους φίλους του, ίσως. Αν πάλι δεν έχετε παιδιά, τότε ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε τη δημιουργία οικογένειας. Ο Απρίλιος θα έχει θετική επίδραση και στη φυσική σας κατάσταση. Θα έχετε το κίνητρο να κάνετε με επιτυχία όλα τα είδη αθλημάτων και ασκήσεων, με ορατά αποτελέσματα στη στάση του σώματός σας και στη γενική υγεία σας. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί και μην ξεχνάτε να τρώτε καλά.

Credit: 123RF

Ο Απρίλιος θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για να επιστρέψετε στις οικογενειακές αξίες. Προσπαθήστε να αφιερώνετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας, αλλά από την άλλη, μην ξεχνάτε και τον σύντροφό σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να προσκαλέσετε έναν γονέα σας, ή έναν αδερφό σας σε ένα ταξίδι μόνο για εσάς τους δύο, καθώς έχει περάσει καιρός που δεν είχατε ποτέ αρκετό χρόνο ο ένας για τον άλλον. Οι Τοξότες μπορεί να είναι επιρρεπείς στη μελαγχολία αυτή την ώρα, που όμως δεν θα έχει συγκεκριμένη αιτία, άρα και λύση. Μπορείτε εν τούτοις να προσπαθήσετε να υποτάξετε κάπως αυτά τα συναισθήματα, αν και πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να τα καταστείλετε εντελώς.

Αιγόκερως

Ο Απρίλιος θα φέρει ισχυρά κίνητρα για δουλειά και την επιθυμία για υψηλές απολαβές στους Αιγόκερους. Θα μπορέσετε να βάλετε το μέγιστο της ενέργειάς σας στη δουλειά, ώστε να περνάτε… μέρες και νύχτες εκεί! Παρόλο που στην αρχή φαίνεται ότι το σώμα σας το αντιμετωπίζει καλά, η κούραση θα σας χτυπήσει αργότερα και μπορεί να εμφανίσετε ημικρανίες, ή πόνους στην πλάτη, οπότε μην εργάζεστε τόσο πολύ και φροντίστε να ξεκουραστείτε αρκετά. Θα επιτύχετε κάποια υψηλά κέρδη, αλλά πρέπει συνάμα να εξοικονομήσετε χρήματα. Αυτόν τον μήνα, η θέση των πλανητών δεν είναι υπέρ των μεγάλων επενδύσεων ή εξόδων από μέρους σας. Το να ξεχάσουν τελείως τη δουλειά, θα είναι δύσκολο για τους Αιγόκερους μέσα στον Απρίλιο.

Credit: 123RF

Η ζωή σας θα έχει να κάνει με τη δουλειά και είτε το απολαμβάνετε είτε όχι, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε τα καθήκοντά σας ακόμα και στο σπίτι. Παρόλα αυτά, χάρη στο γεγονός ότι οι περισσότεροι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ συστηματικοί, δεν θα είναι πρόβλημα να βρείτε λίγο χρόνο για την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τα παιδιά, θα ενισχύσετε τη θέση σας. Μην το παρακάνετε όμως με τους αυστηρούς κανόνες.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν θα σταματήσουν καθόλου τον Απρίλιο, γιατί θα γίνουν αποτελεσματικοί και πολύ αποφασιστικοί ακόμη δε και σκληροί, όταν ακολουθούν τους στόχους τους. Θα τα πάτε καλύτερα φίλοι Υδροχόοι από ό,τι θα περίμενε το αφεντικό σας και θα εκπλαγείτε από τα επιτεύγματά σας. Η αυτοεκτίμησή σας θα αυξηθεί και θα γίνετε το κέντρο της προσοχής. Πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε κάποιες παρατηρήσεις ή εχθρικά βλέμματα από ζηλιάρηδες συναδέλφους που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση σας. Εν μέρει, αυτό θα σας κάνει να νιώσετε καλά, αλλά από την άλλη θα σας αγγίξει βαθιά και θα τρέξετε στον άνθρωπό σας για να αναζητήσετε συναισθηματική υποστήριξη.

Credit: 123RF

Οι Υδροχόοι θα είναι πολύ απασχολημένοι αυτόν τον μήνα. Η προσπάθεια, αλλά και η επιτυχία σας τείνουν να υπερβαίνουν τη συνήθη απόδοσή σας, κάτι που θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να λάβετε αύξηση μισθού, ή ένα bonus που σας είχαν αρνηθεί στο παρελθόν. Ωστόσο, θα είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας, κάτι που θα μπορούσε να διαταράξει τη σχέση σας με όσους είστε κοντά. Όταν κάποιοι λοιπόν χρειάζονται χρόνο και δεν αντιδρούν αμέσως στα ‘μηνύματά’ σας, αυτό σας απογοητεύει και μπορεί να αποφασίσετε να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο με μερικούς από αυτούς, ή ακόμη να τους αποφύγετε εντελώς.

Ιχθύες

Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που οι Ιχθύες θα νιώσουν την επιθυμία για γνώση και μελέτη. Η μνήμη σας θα είναι σε θέση να απορροφήσει έναν απίστευτο όγκο πληροφοριών. Ακόμα και εσείς θα εκπλαγείτε από αυτό. Έτσι, έχετε μια μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσετε να μελετάτε κάτι που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό, γιατί τώρα είναι η ώρα να ξεπεράσετε τις όποιες προκλήσεις. Να είστε προσεκτικοί, αλλά να μην είστε αδιάφοροι. Θα πρέπει επίσης να σέβεστε περισσότερο τους άλλους. Παρόλο που θα έχετε εκπληκτικές επικοινωνιακές δεξιότητες, η επιθυμία σας να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα θα μπορούσε να βλάψει ορισμένες από τις φιλίες σας, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις.Τον Απρίλιο, οι Ιχθύες θα φαίνονται σαν ‘διαφορετικοί’ άνθρωποι, λόγω της επιρροής του Ερμή. Από τη μία πλευρά, οι δεξιότητές σας στην επικοινωνία θα βελτιωθούν απίστευτα, κάτι που μπορεί να σας ωφελήσει με πολλούς τρόπους, όμως ενδέχεται να φέρει και τον πειρασμό να θελήσετε να χειραγωγήσετε τους άλλους. Όχι μόνο οι προθέσεις σας θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τον έλεγχο, αλλά θα μπορούσαν επίσης να έρθουν στο φως και να ‘χάσετε’ έτσι κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Credit:123RF

Αυτός ο πλανήτης θα σας φέρει πολλή δημιουργικότητα, κάτι που ίσως δεν έχετε ξαναζήσει. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε την… ζωγραφική, ή άλλες παρόμοιες και πολύ δημιουργικές δραστηριότητες;

Keywords
ζωδια σημερα, ωροσκοπιο, νέα, μύες, λύση, βομβα mall, απρόσκοπτα, αυθαιρετα, δεόντως, αρης, καιρος, ημικρανίες, bonus, ιχθύες, μνήμη, φως, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αλλαγη ωρας, αυθαιρετα παραταση, Καλή Χρονιά, Πρώτη Μέρα της Άνοιξης, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη, αποτελεσματα, δυνατα, μνήμη, αφροδιτη, γνωση, διατροφη, δουλεια, ζηλια, ζωγραφικη, ημερησια, καριερα, καταθλιψη, κριος, ομορφια, περιοδος, σωστη διατροφη, υγεια, φυσικη, φως, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αυξηση, απιστευτο, απιστευτα, απριλιος, απρόσκοπτα, ασθενειες, αστερια, ατομο, βιβλιο, βρειτε, γεγονος, γινεται, γλωσσα, γονεις, γριπη, δεόντως, διαστημα, δυναμη, δειτε, δικη, δειχνει, δωσει, εαυτος, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκπαιδευση, εκρηξη, ελευθερια, ενεργεια, εν μερει, εργα, εμφάνιση, επικοινωνια, εποχη, επιτυχια, επιθυμια, εριστικος, ερμης, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, ηλιος, ημικρανίες, ηρεμια, θετικη ενεργεια, ησυχο, κοπωση, κρυολογημα, λειψει, ληψη, λύση, λογο, ματια, μπορειτε, ξεκινημα, ξεφαντωμα, ξυπνα, παντα, οικογενεια, ουσιαστικα, παιδια, προβληματα, σεξουαλικοτητα, σιγουρα, σωμα, σπιτι, σχεδια, τρεξιμο, φαινονται, φιλε, φυση, χιουμορ, αφεντικο, bonus, ειδη, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερα, ιχθύες, μελετη, μια ματια, μύες, ογκο, ταξιδι, θεματα, ξυπνατε
Τυχαία Θέματα