ΑΕΚ: Παίκτες και παράγοντες της ομάδας τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης έξω από το γήπεδο ”Οpap Arena- Αγιά Σοφιά” στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΑΕΚ

και άφησε λίγα λουλούδια στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου από την Ελευσίνα. 

Φόρος τιμής από τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον αδικοχαμένο Μιχάλη. pic.twitter.com/OGHl0pZ60s

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) August 8, 2023ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν οι Κώστας Γαλανόπουλος, Γιώργος Αθανασιάδης, Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ, Νταμιάν Σιμάνσκι, ενώ μαζί τους ήταν και ο team manager, Δημήτρης Ναλιτζής.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Από πλευράς διοίκησης ήταν μαζί τους ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα κι από το ποδοσφαιρικό τμήμα επίσης ο Πάνος Αναστασόπουλος.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΠΟ ΚΡΟΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Οι παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιστρέφουν σήμερα στην Κροατία μετά τα δολοφονικά επεισόδια και την αναβολή του αποψινού ματς.

Οι παίκτες έφυγαν από το ξενοδοχείο που διέμεναν το μεσημέρι της Τρίτης υπό αυστηρή αστυνομική συνοδεία.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του Μιχάλη: «Τον σκότωσαν επαγγελματίες δολοφόνοι Κροάτες και Έλληνες»ΠΑΕ ΑΕΚ: Υπεύθυνοι για τη δολοφονική επίθεση ΕΛ.ΑΣ. και Ντιναμό ΖάγκρεμπΟπαδοί της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον 29χρονο Μιχάλη έξω από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Παίκτες, Μιχάλη,aek, paiktes, michali