Αντιδράσεις των κομμάτων για τα περί 4 τηλεοπτικών αδειών

«Θύελλα» αντιδράσεων από τα κόμματα φαίνεται να προκαλεί η εξαγγελία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ότι την Πέμπτη θα φτάσει στη Βουλή διάταξη που θα ορίζει τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας.

Σε άμεσο σχόλιο προέβη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης,
σχολιάζοντας τα περί «θεσμικής εκτροπής» από πλευράς του κ. Τσίπρα.

Τολμά να μιλάει για θεσμική εκτροπή ο άνθρωπος που αξιοποίησε την εκλογή του ΠτΔ για να ρίξει την εκλεγμένη Κυβέρνηση!

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 10, 2016

Σε οξύ ύφος ήταν και η αντίστοιχη ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, που έκανε λόγο για «τύραννο»: «η ομιλία του κ. Τσίπρα στο Υπουργικό συμβούλιο δείχνει ότι τα περί συναίνεσης που ζητούσε ήταν λόγια του αέρα και ότι τώρα ο ίδιος ενώ είναι αντίθετή του όλη η κοινωνία, σχεδιάζει με αυταρχικό και αλαζονικό τρόπο να παραμείνει στην εξουσία. Όμως η Ένωση Κεντρώων του θυμίζει ότι έτσι φέρονται οι Τύραννοι λίγο πριν καταρρεύσουν».

Από πλευράς του, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, έκανε λόγο για «διάλογο-απάτη»: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Ο πρωθυπουργός, κάτω από την παλλαϊκή κατακραυγή για τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησής του, επανέφερε το διάλογο-απάτη για να κάμψει τις αντιδράσεις του λαού. Επανέφερε τη γνωστή άθλια λογική των υποκινούμενων αγώνων, προσπαθώντας μάλιστα να τους συνδέσει με τη νέα αναδιανομή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, που κάνει η κυβέρνησή του, σε παλιά και νέα τζάκια».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα