Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία ως τις 6 το πρωί του Σαββάτου, λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας είναι, από σήμερα (Πέμπτη) στις 6 το πρωί τα πλοία, λόγω της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Στη γραμμή Πέραμα-Σαλαμίνα εκτελείται ένα δρομολόγιο κάθε δύο ώρες, ενώ δύο τετράωρες στάσεις εργασίας, από τις 6 το πρωί έως τις 10 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν σήμερα και αύριο τα ρυμουλκά.

Η
απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών που λήγει στις 6 το πρωί του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου θα περιφρουρείται από ομάδες της ΠΝΟ.

«Η διάλυση του ΝΑΤ, η αποψίλωση των οργανικών συνθέσεων στα επιβατηγά πλοία, ο ευτελισμός των συντάξεων με τη φημολογούμενη μείωση των επικουρικών κατά 40%, η οξυνόμενη και διογκούμενη συνεχώς ανεργία του κλάδου, η μαύρη ανασφάλιστη εργασία και η συνεχής παραβίαση των όρων εργασίας δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα