Διαγωνισμός: Kερδίστε ένα smart phone Samsung GALAXY A5 από την COSMOTE

Οι γιορτές πλησιάζουν και γιατί να μην κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα ολοκαίνουριο κινητό; Όπως για παράδειγμα το Samsung GALAXY A5!

Το Samsung GALAXY A5 εντυπωσιάζει με τον μοναδικό του σχεδιασμό και τις εξαιρετικές του δυνατότητες. Με κομψό, μεταλλικό σχεδιασμό και απίστευτα λεπτό, μόλις 6,7 mm, διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5" HD Super AMOLED και πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 1.2GHz.

Το
Samsung GALAXY A5 διαθέτει 5MP εμπρόσθια κάμερα με ειδικές λειτουργίες για λήψη selfies και κάμερα 13MP στο πίσω μέρος για ολοζώντανες φωτογραφίες, υψηλής ευκρίνειας. Η συσκευή υποστηρίζει, επίσης, την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο ακόμη και όταν έχει θόρυβο.

Με το Samsung GALAXY A5 μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο internet, να κατεβάζει τις αγαπημένες του εφαρμογές και να λαμβάνει τα e-mail του πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, καθώς προσεγγίζει το 80% του πληθυσμού της χώρας.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα Samsung GALAXY A5

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα