Γκολ με το καλημέρα ο Εβαντζελίστα, χτύπησε ο Μαμούτε

Σκόρερ χρίστηκε ο Λούκας Εβαντζελίστα στο φιλικό της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη της Κ20. Τραυματίας αποχώρησε ο Γιούρι Μαμούτε.

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο Λούκας Εβαντζελίστα αγωνίστηκε στο φιλικό της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη της Κ20. Κι όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά
πέτυχε και γκολ στο στη νίκη με 4-0 της πρώτης ομάδας των "πρασίνων".

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε την ομάδα του με τον Κότσαρη κάτω από τα γκολπόστ, σαν δεξί μπακ έπαιξε ο Μαρινάκης και αριστερά ο Νάνο ενώ οι Τελάντερ, Ταυλαρίδης ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους αγωνίστηκε ο Λαγός που είχε στα δεξιά και αριστερά του τους Εβανζελίστα και Ατζαγκούν.

Στην επίθεση αγωνίστηκε από αριστερά ο Μαμούτε, δεξιά ο Βλαχοδήμος και στην κορυφή ο Πέτριτς.Ο Εβαντζελίστα αγωνίστηκε και στα 80' λεπτά της αναμέτρησης στη θέση του "οκταριού".

Το αρνητικό ωστόσο ήταν ο τραυματισμός του Γιούρι Μαμούτε. Ο νεοαποκτηθείς άσος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, πιθανότατα τράβηγμα στον δικέφαλο και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί.

Μετά τον τραυματισμό του Γιούρι Μαμούτε, μπήκε στο ματς ο Λουντ που έπαιξε στα χαφ με τον Βλαχοδήμο να παίζει ως αριστερό εξτρέμ και τον Ατζαγκούν ως δεξί.

Παναθηναϊκός: Γιαννακόπουλος (41' Κότσαρης), Μαρινάκης, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός, Εβανζελίστα, Μαμούτε (Λουντ), Ατζαγκούν, Βλαχοδήμος, Πέτριτς.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Χουχούμης, Βέμερ.

Παναθηναϊκός K20: Κότσαρης (41' Γιαννακόπουλος), Ξηρός, Τριανταφυλλόπουλος, Ανδρέου, Μαυρομάτης, Μίγγος, Αγγελόπουλος Β., Μπουζούκης, Πίσπας, Παπανικολάου, Χατζηγιοβάννης.

Χρησιμοποιήθηκαν και οι Βαλμάς, Ευαγγέλου, Θεοχάρης, Αγασιώτης, Κουντουριώτης.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος θέλοντας να δει και αυτός τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων όπως και οι Φύσσας, Βόκολος αλλά και σύσσωμα τα τεχνικά επιτελεία της πρώτης ομάδας και της ομάδας Νέων.

Πηγή: contra.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα