Η Αριάνα Γκράντε ακυρώνει συναυλία της λόγω «έντονων πόνων»

Η Αριάνα Γκράντε αναγκάστηκε να ακυρώσει μια συναυλία της παγκόσμιας περιοδείας της στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η τραγουδίστρια του «7 Rings» ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσω Instagram για τους λόγους που την έκαναν να απέχει για λίγο από την περιοδεία «Sweetener».

Με ανάρτησή της το Σάββατο εξηγεί: «Είμαι άρρωστη από την τελευταία συναυλία μου στο Λονδίνο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά ο λαιμός και το κεφάλι μου βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Μπορεί

να ακούγομαι καλά στα τελευταία σόου, αλλά πονάω πάρα πολύ και δεν μπορώ να αναπνεύσω».

Είπε, επίσης, ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μην ακυρώσει κι άλλη συναυλία, καθώς έχουν απομείνει λίγα ακόμη μέχρι την λήξη της περιοδείας.

thank u my love. my head was literally beyond pounding. throat too. but this makes me happy to read. i love y’all and can’t tell u how much i appreciate your kindness. i’ll keep u posted. https://t.co/La9bISzvLZ

— Ariana Grande (@ArianaGrande) November 16, 2019

Η Αριάνα Γκράντε, με κάθε ευκαιρία, ενημερώνει τους ακολούθους της στα social media για την κατάστασή της, οι οποίοι της συμπαραστέκονται με το χάσταγκ #GetWellSoonAriana (Αριάνα γίνε γρήγορα καλά).

Η υγεία της φαίνεται να χειροτερεύει, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο Twitter την Κυριακή το βράδυ, όπου δακρυσμένη εξομολογείται στους φανς, πως μόλις ξύπνησε και αισθάνεται «δέκα φορές χειρότερα».

Unfortunately, @ArianaGrande had to cancel the Sweetener Tour in Lexington for tonight show due to her sickness . This makes us feel so sad pls feel better soon #GetWellSoonArianapic.twitter.com/MCo7EICMEY

— Ariana Grande Update
Keywords
Τυχαία Θέματα