Ιταλία: Στο χειρουργείο ο ποδοσφαιριστής της Αρσεναλ μετά την επίθεση με μαχαίρι

Ο ποδοσφαιριστής Πάμπλο Μαρί, που αγωνίζεται στην Μόντσα της Ιταλίας ως δανεικός από την Αρσεναλ, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού μαχαιρώθηκε μαζί με άλλα πέντε άτομα σε σούπερ μάρκετ σε εμπορικό κέντρο κοντά στο Μιλάνο, ανακοίνωσε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Η ιταλική αστυνομία είπε ότι ένα άτομο έχασε τη ζωή του στην επίθεση της Πέμπτης, ένας 47χρονος Βολιβιανός που εργαζόταν στο σούπερ μάρκετ στην πόλη Ασάγκο. Ένας άλλος υπάλληλος τραυματίστηκε μαζί με τέσσερις πελάτες, μεταξύ των

οποίων και ο Μαρί.

Feriti al Carrefour Milanofiori: elicottero ed ambulanze #Milanofiori#centrocommerciale#Assago#localteampic.twitter.com/4TqQsXGNKp

— Local Team (@localteamtv) October 27, 2022

Ένας 46χρονος ύποπτος συνελήφθη, αλλά το κίνητρο δεν είναι ξεκάθαρο, ανέφεραν οι αρχές. Οπως είπαν ο δράστης είχε διαταραχές ψυχικής υγείας και βρισκόταν υπό παρακολούθηση σε ψυχιατρικό τμήμα.

Το νοσοκομείο Niguarda του Μιλάνου δήλωσε την Παρασκευή ότι ο Μαρί είναι  σε σταθερή κατάσταση, έχοντας υποστεί πληγές από μαχαίρι στην πλάτη του. Σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι έφτασε στο νοσοκομείο «και είχε τις αισθήσεις του» και επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ένας εκπρόσωπος της ομάδας του στη Serie A επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά είπε ότι δεν έχει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο διευθύνων σύμβουλος της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, είπε ότι η ζωή του ποδοσφαιριστή δεν κινδυνεύει και ότι θα αναρρώσει γρήγορα, αποκαλώντας τον «πολεμιστή».

“Caro Pablo, siamo tutti qui vicino a te e alla tua famiglia, ti vogliamo bene, continua a lottare come sai fare, sei un guerriero e guarirai presto”

Adriano Galliani

— AC Monza (@ACMonza) October 27, 2022

Ο Μαρί, ένας 29χρονος Ισπανός σέντερ μπακ, είναι δανεικός στη Μόντσα από την Αρσεναλ της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία ανέφερε: «Ήρθαμε σε επαφή με τον ατζέντη του Πάμπλο, ο οποίος μας είπε ότι είναι στο νοσοκομείο και δεν τραυματίστηκε σοβαρά».

Our thoughts are with Pablo Mari and the other victims of today's dreadful incident in Italy.

We have been in contact with Pablo’s agent who has told us he’s in hospital and is not seriously hurt.

Arsenal (@Arsenal) October 27, 2022ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΟλοκληρώθηκε η απομάκρυνση αμάχων από την υπό ρωσική κατοχή ΧερσώναΟ Μασκ πήρε τον έλεγχο του Twitter και αμέσως απέλυσε τα κορυφαία στελέχη τουΙταλία: Νεοφασίστες του Εθνικού Κινήματος τοποθέτησαν σημαία του Μουσολίνι στο κέντρο της Ρώμης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιταλία, Αρσεναλ,italia, arsenal