Κατά συρροήν δολοφόνος ο άνδρας που είχε δεμένη «σαν σκύλο» την υπάλληλό του. Τα μακάβρια ευρήματα των αρχών

Κατά συρροή δολοφόνος αποδείχτηκε τελικά ότι είναι ο Τοντ Κόλεπ, ο άνδρας που φέρεται να είχε απαγάγει υπάλληλό του και να τη κρατούσε δεμένη «σαν σκύλο» σε μια μεταλλική αποθήκη επί τρεις μήνες.

Ο Κόλεπ, ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου, είχε καλέσει την υπάλληλό του Κάλα Μπράουν σε ένα από τα κτήματά του για να τον βοηθήσει στο καθάρισμα. Η 25χρονη έφτασε εκεί με τον σύντροφό της, Τσάρλι Κάρβερ, τον οποίο, άνευ λόγου και αιτίας, ο Κόλεπ φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα.

Στην συνέχεια, ο άνδρας, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλικές επιθέσεις,
έκλεισε την Κάλα σε μια μεταλλική αποθήκη. Δεν είναι γνωστό αν η 25χρονη κακοποιούνταν σεξουαλικά τους τρεις μήνες που βρισκόταν κλεισμένη εκεί. Οι αρχές ανέφεραν ότι η ίδια ήταν δεμένη με αλυσίδες «σαν σκύλος», ενώ έγινε γνωστό ότι ο Κόλεπ την τάιζε.

Μετά την απελευθέρωσή της, η Κάλα δήλωσε ότι ο σύντροφός της και άλλοι άνθρωποι βρίσκονταν θαμμένοι στο συγκεκριμένο κτήμα. Μετά από έρευνες, οι αρχές βρήκαν τρεις σορούς: εκείνη του Κάρβερ και τα σώματα ενός ζευγαριού που είχε εξαφανιστεί πριν από ένα χρόνο.

Ο Κόλεπ αρνήθηκε να εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο και ομολόγησε ότι είχε πυροβολήσει τέσσερα ακόμα άτομα σε κατάστημα με μηχανές.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα