Τα γενέθλια της Γκουίνεθ Πάλτροου, η φωτογραφία με την κόρη της και η ομοιότητα που δεν κρύβεται

Η κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου, Απλ, έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο Instagram σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε φίλος της δημοφιλούς ηθοποιού την Παρασκευή, στον εορτασμό των 47ων γενεθλίων της.

Ο δημοσιογράφος Ντέρεκ Μπλασμπεργκ ανήρτησε μια εικόνα στην οποία η Πάλτροου αγκαλιάζει την 15χρονη κόρη της, ενώ δίπλα της βρίσκεται και η μητέρα της εορτάζουσας και ηθοποιός, Μπλάιθ Ντάνερ. Ο πατέρας των παιδιών της Πάλτροου είναι ο

πρώην σύζυγός της και τραγουδιστής των Coldplay, Κρις Μάρτιν.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της μεσαίας κυρίας στην φωτογραφία, αλλά ας γιορτάσουμε όλη την οικογένεια Πάλτροου-Μάρτιν», έγραψε στην λεζάντα ο Μπλασμπεργκ. «Να τρεις ευγενικές, ταλαντούχες, γλυκές και υπέροχες γυναίκες. Το μήλο δεν πέφτει από το δέντρο - ούτε και η Απλ (μήλο). Σου εύχομαι την καλύτερη χρονιά Γκουίνεθ».

View this post on Instagram

Today is the middle one's birthday, but let’s celebrate the entire Danner-Paltrow-Martin bloodline. Here are three kind, talented, sweet, lithe (rhymes with Blythe!), wonderful women. The apple doesn't fall from the tree—and neither does Apple. Wishing you the absolute bestest year ever @gwynethpaltrow!

Keywords
Τυχαία Θέματα