Το δοκιμαστικό πείραμα σε σταθμό του Μετρό στο Λονδίνο και οι απίθανες αντιδράσεις των επιβατών

Ένα πείραμα με το επιβατικό κοινό του σταθμού του μετρό Holborn στο Λονδίνο αποφάσισαν να κάνουν οι υπεύθυνοι του σταθμού και τα όσα αντίκρισαν μάλλον θα τα θυμούνται για πολύ καιρό.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού ζήτησαν από τους επιβάτες να στέκονται ακίνητοι καθώς ανεβαίνουν από την κυλιόμενη σκάλα, αλλά αρκετοί είναι οι επιβάτες που τους αγνοούν εντελώς.

Επίσης ζήτησαν από τους επιβάτες να στέκονται αριστερά και να μην ανεβαίνουν πάνω από δύο σκαλιά στην κυλιόμενη, αλλά και σε αυτές
τις περιπτώσεις οι επιβάτες φρόντισαν να τους αγνοήσουν.

Δείτε το βίντεο

Me at #Holborn station this morning because I'm a loose cannon who won't play by the rules @TfL @centralline pic.twitter.com/7sOfCAmSFQ

— Matthew Hall (@mwhall25) April 18, 2016

Μάλιστα το χιούμορ δεν έλειψε από αρκετούς επιβάτες.

«Το να ζητάς από τους επιβάτες να σταθούν στα αριστερά είναι αντίθετο με οτιδήποτε βρετανικό. Επιπλέον δεν θα μπορούμε να κάνουμε παρατήρηση στους τουρίστες πλέον» ανέφερε μία επιβάτης σε ένα tweet.

Asking people to stand on the left goes against everything British. Plus we can't shout at tourists anymore. #Holborn

— Liz (@captainboo) April 18, 2016

'Stand on both sides' the megaphone said. I. Just. Can't! #holborn #londonrobot pic.twitter.com/vg9raFxCJ5

— Johanna (@JohannaWhitaker) April 18, 2016

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα