Βραυρώνα: Το πιθανότερο το παιδί να γεννήθηκε ζωντανό, λένε οι ειδικοί

.

Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί η μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας.

Η 24χρονη και ο 25χρονος σύντροφός της αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού. 

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα και η 24χρονη μητέρα του βρέφους από το Νεπάλ, μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλευόταν, αντιμετωπίζοντας και εκείνη όπως και ο σύντροφός της, την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

«Είναι συντετριμμένη και μάλιστα μου τόνισε

ότι σε καμία περίπτωση ο πατέρας δεν γνώριζε ότι όταν απέρριψε την σακούλα στον κάδο των απορριμμάτων, μέσα εκεί βρισκόταν το παιδί του», ανέφερε ο δικηγόρος του ζευγαριού Δημήτριος Ζορμπάς.

Ο κ. Ζορμπάς σχετικά με τις αντιφάσεις του κατηγορούμενου, δήλωσε ότι, ίσως να, πρόκειται για κάποιο λάθος στην μετάφραση».

Εκτός όμως από τις διφορούμενες εκδοχές του πατέρα ανάλογη στάση φέρεται να επέδειξε και η σύντροφός του που μεταξύ άλλων ανέφερε πως το έμβρυο το έχασε πριν 5 μήνες ύστερα από αποβολή σε χωράφια που δούλευε τότε, κάτι όμως που έρχεται σε αντίθεση με την γνωμάτευση των γιατρών που την εξέτασαν στο νοσοκομείο που κάνουν λόγο για τελειόμηνη κύηση.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στον εντοπισμό του νεκρού βρέφους στην χωματερή του Δήμου Βραυρώνας, με αποτέλεσμα οι ψευδείς ισχυρισμοί του ζευγαριού να πέσουν στο κενό.

Κατά την νεκροψία-νεκροτομή ο ιατροδικαστής κατέληξε πως το βρέφος πιθανόν γεννήθηκε ζωντανό, ωστόσο απόλυτη εικόνα θα σχηματιστεί από τις ιστολογικές εξετάσεις οι οποίες θα αποδείξουν το αν όντως γεννήθηκε ζωντανό το παιδί και τον ακριβή μηχανισμό θανάτου, αν δηλαδή ήταν ασφυκτικός ή αποτέλεσμα κάποιας κάκωσης.

Related...Βραυρώνα: Δεν ήξερα ότι στη σακούλα υπήρχε νεκρό βρέφος, ισχυρίζεται τώρα ο πατέραςΒραυρώνα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφουςΒραυρώνα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον πατέρα να πετά το βρέφος στα σκουπίδια
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραυρώνα,vravrona