Toyota: Νέα σπορ έκδοση για το Yaris (εικόνες – video)

Το νέο Yaris GR Sport θα παρουσιαστεί στην Διεθνή Έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η εμπορική του πορεία. Σύμφωνα με την Toyota, η νέα έκδοση του Yaris συνδυάζει την ευχάριστη οδική συμπεριφορά με την δυναμική περιβολή.

Οι αλλαγές που έχει η νέα

έκδοση GR Sport επικεντρώνονται στην ανάρτηση με στόχο τον καλύτερο και πιο ευχάριστο έλεγχο. Χρησιμοποιεί αμορτισέρ της Sachs Performance και μια πιο άκαμπτη αντιστρεπτική δοκό, φέρνοντάς το και 11 mm πιο κοντά στο έδαφος σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του μοντέλου.

Νέοι είναι και οι 17άρηδες τροχοί αλουμινίου μαύρου χρώματος που ντύνονται με ελαστικά Bridgestone Potenza RE50 διάστασης 205/45, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την κορυφαία έκδοση GRMN των 212 ίππων.

Αισθητικά, το νέο 5θυρο Yaris GR Sport ξεχωρίζει από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με τις κόκκινες λωρίδες, την εντονότερη μάσκα, τα νέα φώτα σε σκούρο φόντο και την αεροτομή οροφής. Φυσικά, οι περισσότερες λεπτομέρειες είναι μαύρου χρώματος με σκοπό να παραπέμπει στη ναυαρχίδα της γκάμας.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέα σπορ καθίσματα με τον λογότυπο GR και suede επένδυση με ραφές αντίθεσης, καθώς και νέο τριάκτινο τιμόνι μικρής διαμέτρου.

Τέλος, το νέο Toyota Yaris GR Sport έρχεται αποκλειστικά με το υβριδικό σύστημα του μοντέλου, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει ένα θερμικό μοτέρ βενζίνης 1,5 λίτρων και ένα ηλεκτρομοτέρ, με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει του 100 ίππους.

Nuevos #Toyota #Yaris GR Sport y Yaris Y20, una versión más dinámica y una edición especial con motivo del 20 aniversario del más pequeño de los híbridos de @Toyota_Esp. Debutarán en @MondialAuto en un par de semanas. https://t.co/GoqFTkS5jn pic.twitter.com/LeQJ1XoJAH

Toyota Prensa (@ToyotaPrensa) 13 Σεπτεμβρίου 2018

Sharper-handling Toyota Yaris GR Sport unveiled (for Europe)… https://t.co/3rbRxKpe3p pic.twitter.com/bFCg4chSnS

CAR magazine (@CARmagSA) 14 Σεπτεμβρίου 2018

GRMN-influenced looks and suspension upgrades for the @ToyotaGB Yaris GR Sport https://t.co/VmT7sbxIER pic.twitter.com/juRooTRZ93

Autocar (@autocar) 13 Σεπτεμβρίου 2018

Πηγή: drive.gr/Toyota

Keywords
Τυχαία Θέματα