Μια τσιπούρα που την έλεγαν Κυριάκο

Ο τυφώνας Ζορμπάς μέσα στις συμφορές που έφερε, διέλυσε κι ενα ιχθυοτροφείο.

Το σκάσαν οι τσιπούρες λοιπόν, κι άμαθες όπως ήταν απ’ το πέλαγος άρχισαν να ψαρεύονται σωρηδόν κι ομοθυμαδόν απο κατοίκους της περιοχής που πλάκωσαν στην παραλία και πέταγαν πετονιές με δολώματα και δεν προλαβαίναν να μαζεύουν τσιπούρες.

Γιατί έγινε αυτό;
Γιατι οι τσιπούρες νόμιζαν ότι τις ταΐζανε .
Μονο που αυτη την φορά το φαγητό τους είχε ενα μικρό αγκίστρι στην άκρη.

Αυτό ακριβώς εχει πάθει ο Κυριάκος.
Σαν τσιπούρα

ιχθυοτροφείου (σε σαλόνια μεγάλωσε με τις μπουκιές στο στόμα, του ειναι άγνωστο το πέλαγος της ζωής), σαν τετοια τσιπούρα λοιπόν, τσιμπάει στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις που του στήνουν οι ηγεμονεύοντες της Ελληνικής πλουτοκρατίας.

Τσιμπάει ο Κυριάκος και νομίζει οτι θα ‘ναι ο επόμενος πρωθυπουργός .
Κυκλοφορεί σαν Αμερικάνος πρόεδρος με στόλο αυτοκινήτων και μαύρων τεράστιων τζιπ, με στρατό στην κυριολεξία.

Κι εγω λέω οτι είναι ανάγωγο να συμπεριφέρεσαι έτσι σε μια τσιπούρα ιχθυοτροφείου.
Εντάξει η τσιπούρα δεν ξέρει, εσύ ως ψαρας το δέχεσαι να ψαρεύεις τόσο εύκολο ψάρι;;

Ο λαός είναι στα κάγκελα με τον Τσίπρα, άλλα από κει ψηλά απ’ τα κάγκελα δεν βλέπει τον Κυριάκο για σωτήρα.

Η επόμενη μέρα θα είναι μια μεγάλη έκπληξη για όλους και κυρίως για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Θα δούνε ότι τζάμπα πληρώσανε τόσους δημοσιογράφους να προπαγανδίζουν την έλευση ενός ανήμπορου Μεσσία.

Τζάμπα φιμώσανε όλη την ιδιωτική τηλεόραση σε συννενόηση με τους φίλους τους τους Γερμανούς να υποθέσω.
Τζάμπα τόση “δικτατορία” στην ιδιωτική τηλεόραση.

Και καπάκι ήρθε η αφηρημένη τέχνη στη Νέα Δημοκρατία με την επιλογή του καινούργιου σήματος της σπασμένης τζαμαρίας κοσμηματοπωλείου!
Θα αποδειχτεί προφητικό το καινούργιο σήμα.
Θα γίνουν κομμάτια και θρύψαλα.Στα χέρια του γιου του Ανδρέα, του Γιωργάκη διαλύθηκε το ΠΑΣΟΚ.
Στα χέρια του γιου του Μητσοτάκη, του Κυριάκου, θα διαλυθεί η Νέα Δημοκρατία!!Παλεύουν με τους Γερμανούς στα μετόπισθεν να περικόψουν τις συντάξεις στους Έλληνες.
Κουνάνε τράπεζες, κουνάνε τις αγορές
Αδιόρθωτοι Γερμανοί!
Σπέρνουν μίσος, πολέμους και Χιτλεριάζουν την Ευρώπη.Οι συντάξεις δεν θα περικοπούν.Τι στεναχώρια κι αυτή!
Ο Ψινάκης δεν θα ειναι ξανά δήμαρχος Μαραθώνα.
Να έχει ελεύθερο χρόνο να φτιάξει το σπίτι του που «κάηκε» στις φωτιές.
Ας τον κάνουν δήμαρχο Μυκόνου!
Δεν εχει να καεί τίποτα εκεί.
Χτίστηκαν όλα!

Υ.Γ.1: Η πορεία της Τρίτης για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου δεν ήταν σαν όλες τις άλλες, είχε πολύχρωμα πλάσματα, πολύ γκλίτερ, δωδεκάποντα τακούνια και Μαντόνα. Δεν έγιναν επεισόδια, δεν έπεσε ούτε ένα χημικό γιατί στον Ζακ δεν άρεσε η βία και μας το υπενθύμιζε αυτό άλλωστε κάθε μέρα με τις πράξεις και τα λόγια του.

Και το τέλος της πορεία ήταν – μάλλον – αυτό που θα ήθελε εκείνος, το Σύνταγμα γεμάτο από κόσμο να τραγουδάει ρυθμικά, δυνατά και υπερήφανα την πολυαγαπημένη του Μαντόνα.

Υ.Γ.2: Αστείρευτη πηγή… γέλιου αποτελεί τελικά αυτός ο Ντόναλντ Τραμπ. Δεν περνάει μέρα που να μην μας χαρίσει μία μαγική στιγμή, μία στιγμή που μας κάνει να ξεχνάμε όλα τα προβλήματα μας.

Το τελευταίο… κατόρθωμα του ξανθού προέδρου των ΗΠΑ θυμίζει κωμωδία του Χόλιγουντ.

Τη στιγμή που έχει βρει τον βηματισμό και επιβιβάζεται με αυτό το αγέρωχο και «αεράτο» στιλ στο Air Force One, τι να δούμε; Έχει κολλήσει στο παπούτσι του χαρτί τουαλέτας.

Ίσως έτσι εξηγείται και το «αεράτο» στιλ.

Όπως και να ‘χει, μπορεί να μην κάνει για πρόεδρος και για πολλά άλλα, ωστόσο ο Ντόνι χαρίζει απλόχερα στιγμές άπλετου γέλιου. Και αυτό στις μέρες μας είναι σημαντικό.

Υ.Γ.3: Λοιπόν ας συγκεντρωθούμε…δεν είναι αυτά προβλήματα που συζητάμε τόση ώρα. Αλλού είναι τα δράματα! Στο My Style Rocks, εκεί που κάτι κορίτσια βάζουν διάφορα ρούχα και η μία κρίνει την άλλη και ξεκατινιάζονται…

Ε, σε αυτό άναψαν για τα καλά τα αίματα. Δύο παίκτριες λίγο έλειψε να παίξουν ξύλο στο πλατό με τα «γαλλικά» να πάνε κι έρχονται ενώ αποκαλύφθηκε ότι στα παρασκήνια η μία εκτόξευσε μπότες στην άλλη. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Τι της έμελλε κι αυτής της κακομοίρας να ζει στον ΣΚΑΙ…Του ξεκατινιάσματος!

Keywords
Τυχαία Θέματα