Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 3/8

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ: Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν κάποιους κρατήστε μια μετρημένη στάση. Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, τις οποίες τελευταία έχετε παραμελήσει. Οι ανακατατάξεις στον χώρο

της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, όμως μην επιτεθείτε σε όσους σάς κατηγορούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα. Η συναισθηματική ένταση που θα έχετε θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να κάνετε εσωτερικούς συμβιβασμούς, που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν. Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας. Εάν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούργιους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προϋποθέσεις για να διακριθείτε και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας θα υπάρχουν, αλλά θα εξαρτηθεί καθαρά από εσάς τι θα επιλέξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα ανακοπεί η ανοδική σας πορεία, αλλά μην κολλήσετε πεισματικά στις λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να χάσετε το γενικό νόημα σε όσα συμβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφουγκραστείτε το μέλλον σας μέσα από τα καθημερινά σας γεγονότα και βιώματα, και η εγρήγορσή σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την πορεία σας στον χρόνο.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ξυπνήσει το ερευνητικό και ανήσυχο πνεύμα σας και θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα, με στόχο να βρείτε περισσότερη ικανοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα