Ποιος μοίρασε στην Ελλάδα την εικόνα του Άδωνη να φωτογραφίζει τους πολυέλαιους στο Άμπου Ντάμπι

Κάθε άλλο παρά κολακευτικά ήταν τα σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, αναφορικά με τη φωτογραφία που τραβήχτηκε στο Άμπου Ντάμπι και τον δείχνει να φωτογραφίζει τα ταβάνια και τους πολυελαίους σε συνάντηση.

Στην επίμαχη φωτογραφία φαίνεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να συζητά με τον υπουργό Βιομηχανίας, Sultan Al Jaber και ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας να κοιτάει -ίσως με απορία- τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος σε αναπαυτική στάση σε πολυθρόνα φωτογραφίζει

το ταβάνι και τα φωτιστικά.

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου στην Ελλάδα, προκαλώντας πλήθος επικριτικών αναφορών για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ υπήρξαν και σχόλια που μιλούσαν για «συμπεριφορά τουρίστα».

Το επίμαχο στιγμιότυπο πάντως, ίσως έχει και εσωκομματική διάσταση, καθώς μοιράστηκε στα ελληνικά ΜΜΕ και στα social media, από το υπουργείο Εξωτερικών. και συγκεκριμένα από τον υφυπουργό Κώστα Φραγκογιάννη, με ευθύνη φυσικά του επικεφαλής Νίκου Δένδια.

Μετά από τρία αρνητικά τεστ Covid-19 επέστρεψα στα καθήκοντα μου δίπλα στον Πρωθυπουργό στα ΗΑΕ. pic.twitter.com/FmZtLZ1DBo

— Κώστας Φραγκογιάννης – Costas Fragoyiannis (@CFragoyiannis) November 17, 2020

Έτσι, προκύπτουν εύλογα ερωτήματα για το αν η φωτογραφία «ξέφυγε» και δόθηκε κατά λάθος στη δημοσιότητα, ή αυτό έγινε σκόπιμα ώστε να μείνει έκθετος ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς άλλωστε αποτελεί κοινό μυστικό ότι βρίσκονται σε αντίπαλα εσωκομματικά στρατόπεδα με τον Νίκο Δένδια.

Πάντως, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε σε ανάρτησή του στο Twitter, ότι η συνάντηση στη φωτογραφία δεν ήταν επίσημη και ότι πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα vip του αεροδρομίου.

Ο λαός τους έχει τόσο χαμηλά, διότι ασχολούνται μόνον με ανοησίες. Το «Σεράϊ» είναι η αίθουσα vip του αεροδρομίου και «η επίσημη συνάντηση» είναι η ώρα που αναμένουμε τις διαδικασίες για να πάμε στο ξενοδοχείο μας. Τον Ομόλογο μου τον είδα την επομένη και πήγε άριστα. @AvgiOnline pic.twitter.com/Ow3pogXBJl

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 19, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα