Συνεχίζεται η μάχη του Μπερλουσκόνι – Συγκρατημένη αισιοδοξία από τους γιατρούς

Ομαλά εξελίσσεται η νοσηλεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Ο προσωπικός γιατρός του πρώην ιταλού πρωθυπουργού, Aλμπέρτο Τζανγκρίλο, τόνισε ότι ο «ασθενής είναι ήρεμος», ενώ επανέλαβε ότι είναι «συγκρατημένα αισιόδοξος», όπως και το Σάββατο (05/09).

@AlbertoRavell
Silvio Berlusconi, ingresado con coronavirus, se encuentran en "fase delicada" https://t.co/MCpeNq5Md8

Francisco Mendoza O. (@fmendoza7) September 6, 2020

«Ο Μπερλουσκόνι αντιδρά με τον καλύτερο τρόπο στην θεραπεία, αλλά δεν μπορούμε να θριαμβολογούμε, διότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα», έσπευσε να προσθέσει. «Η αναπνοή του δεν υποστηρίζεται μηχανικά», είχε πει την Παρασκευή (04/09).

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε προχώρησε στην παράταση του μέτρου για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς αλλά και σε ανοικτούς χώρους, όταν υπάρχει πολυκοσμία και δεν τηρούνται οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Σε ισχύ παραμένει και το μέτρο των υποχρεωτικών τεστ για όσους φθάνουν στην Ιταλία από συνολικά 16 χώρες, ενώ όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αποφασίστηκε να κινούνται εφεξής με πληρότητα έως 80%.

#ReporteCoronavirus | Silvio Berlusconi, ingresado con coronavirus, se encuentran en estado delicado https://t.co/ruoTCL9yuw

— Runrunes (@RunRunesWeb) September 6, 2020

[Direct] L'ex-chef du gouvernement italien Silvio Berlusconi, hospitalisé en raison d'une infection pulmonaire due au #COVIDー19 «réagit de manière optimale aux traitements», indique son médecin, qui évoque néanmoins un moment «délicat» > https://t.co/jDzQIgh0Kk pic.twitter.com/faAObsoESt

— Le Parisien (@le_Parisien) September 6, 2020

İtalya eski başbakanı Silvio Berlusconi de Covid_19'a yakalanmış…

Çok muhabbet /geyik bir başbakanlık görevi yapmıştı muhterem..

DIRECT. Covid-19 : plus de 880000 morts dans le monde https://t.co/opDugwGOhK via @le_Parisien

— İrfan Kaya Ülger (@EuRiderFx) September 6, 2020

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα