"Βόμβα" από ΠΑΟΚ ετοιμάζει ο Ατρόμητος

10:13 9/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει ζητήσει την παραμονή και των δύο κεντρικών αμυντικών που αποτέλεσαν τους... στυλοβάτες της άμυνας του Ατρόμητου τη σεζόν που πέρασε. Και του Σπύρου Ρισβάνη και του Δημήτρη Χατζηϊσαΐα. Γνωρίζει, ωστόσο, πως δεν είναι στο χέρι της διοίκησης του συλλόγου να τους κρατήσει.

Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί είναι δανεικοί από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και θα πρέπει να αποφασίσουν οι προπονητές τους για το αν θα

τους θέλουν την επόμενη σεζόν. Και εν συνεχεία να δει ο Ατρόμητος αν μπορεί να τους κρατήσει ή όχι. Ωστόσο οι Περιστεριώτες δεν μένουν με τα χέρια σταυρωμένα.

Ήδη κοιτάζουν ποιες θα μπορούσαν να είναι οι επιλογές τους για το κέντρο της άμυνας και ένα... πουλάκι μου ψυθίρισε πως η Θεσσαλονίκη, που αποτελεί αγαπημένη τους αγορά, είναι και πάλι μπροστά τους. Και ο ΠΑΟΚ. Ο Στέλιος Μαλεζάς μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες. Και τα 33 του χρόνια δύσκολα θα του επέτρεπαν μια ανανέωση στον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι έτοιμος να... δράσει και να κάνει κίνηση αν τελικά ο Μαλεζάς μείνει ελεύθερος. Άλλωστε, πάντα είχε... έφεση σε τέτοιες περιπτώσεις και η ηλικία δεν προβληματίζει τους Περιστεριώτες. Θυμηθείτε και την περίπτωση του Λαζαρίδη. Σε μεγάλη ηλικία ήρθε, αλλά ήταν ηγέτης μέσα στο γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η καψούρα του λαού της ΑΕΚ μένει ελεύθερος!

Keywords
Τυχαία Θέματα