Black Friday 2021: «Κολασμένες»...προσφορές στον Κωτσόβολο

Μόλις λίγα 24ωρα επέμειναν για την Black Friday και η Κωτσόβολος, πιστή στο ραντεβού της, όπως κάθε χρόνο, παρέχει χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας σε ασυναγώνιστες τιμές και δεν θα μείνει κανείς.... αναμάρτητος.

Με χιουμοριστική διάθεση η εταιρεία Κωτσόβολος παρουσιάζει μία μικρού μήκους ταινία με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα και η οποία προκαλεί… κολασμένες αμαρτίες.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων αλλά και οι ταχύτατες παραδόσεις της εταιρείας προσφέρουν ένα ιδανικό deal για τους καταναλωτές, ιδίως ενόψει και της Black Friday.

Οι Quick Commerce υπηρεσίες αλλά και η μεγάλη ποικιλία προϊόντων δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για μια ονειρική Black Friday.

Στον Κωτσόβολο μπορεί κάποιος να βρει πάνω από 1.000 προσφορές, από smartphones, Τηλεοράσεις, λευκές συσκευές, μικροσυσκευές & σκούπες, αφυγραντήρες κλπ.

Τιμή κόλαση για την τηλεόραση Sony XR55X93J 55". Απoκλειστική προσφορά για ....εξομολόγηση, στο πλυντήριο ρούχων Delonghi D1015WM20,και laptop Acer Aspire 5 A515 R5- 5500U με «κολάσιμη» τιμή.

Αμαρτία να χάσεις τέτοιες προσφορές την Black Friday στον Κωτσόβολο.

Κάνοντας την παραγγελία σου στην Κωτσόβολος, θα μπορείς να παραλάβεις άμεσα στον επιλεγμένο σου χώρο, με αυθημερόν παράδοση ή παράδοση μέσα σε 24 ώρες, σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα! Με ταχύτητα και ασφάλεια, σου δίνεται επίσης, η δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point, για προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημα.

Ευέλικτοι και άμεσοι τρόποι πληρωμής χωρίς αναμονές στα ταμεία σου προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας Pay Express, αλλά και μέσω των μηχανημάτων αυτόματης πληρωμής μετρητών Cashdro σε επιλεγμένα καταστήματα. Επιπλέον, με ένα απλό scan από το κινητό σου και με μόλις 3 βήματα, με την καινοτόμα υπηρεσία Scan & Go, μπορείς να αγοράσεις το προϊόν που θέλεις με φωτογραφική ταχύτητα.

Η Εξομολόγηση

{https://www.youtube.com/watch?v=JKgSaE5x4O8}

Keywords
Τυχαία Θέματα