Νέα αποκάλυψη για τον 50χρονο λογιστή από το Μοσχάτο: Εταιρεία τον είχε μηνύσει μια μέρα πριν τον θάνατο του

Εκπρόσωπος εταιρείας φαίνεται να μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλοθέης και κατέθεσε μήνυση για υπεξαίρεση 65 αυτοκινήτων leasing, μια μέρα πριν τον απαγχονισμό του 50χρονου λογιστή.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του 50χρονου λογιστή από το Μοσχάτο που βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο το βράδυ της Δευτέρας (16/1).

Ο 50χρονος ασφαλιστής φαίνεται να διατηρούσε και εταιρεία

leasing στην Καλλιθέα, φέρεται να είχε πάρει χρήματα από περισσότερα από 20 άτομα προκειμένου, όπως υποστήριζε, να τα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις.

Αναλυτικότερα ο 50χρονος όπως προέκυψε από την προανάκριση, διατηρούσε εταιρεία επενδύσεων "Leasing" στην Καλλιθέα. Ήταν λογιστής και ασφαλιστής της 47χρονης, η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση καλλιέργειας και πώλησης λουλουδιών του αδερφού της. Ως σύμβουλος επενδύσεων, ο 50χρονος, είχε καταφέρει να αποσπάσει από την 47χρονη και συγγενικά κοντινά της πρόσωπα, μεγάλα χρηματικά ποσά, που έφθαναν τα 200.000 ευρώ.

Η εταιρεία που διατηρούσε, είχε κηρύξει πτώχευση πρόσφατα, χωρίς να αποδώσει τα χρήματα στην 47χρονη, που τον αναζητούσε προκειμένου να τον πιέσει να το κάνει.

Το περασμένο Σάββατο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, άλλα άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα στον 50χρονο, είχαν πάει στην έδρα της επενδυτικής εταιρείας που διατηρούσε στην Καλλιθέα και επιτέθηκαν εναντίον του, με το επεισόδιο να λήγει με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Άλλωστε σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα το προηγούμενο διάστημα. Ο νεκρός έφερε περίπου 10 κατάγματα στα πλευρά, 4 εκχυμώσεις σε κεφάλι και μύτη, 1 στον βραχίονα (σ.σ.: από προσπάθεια να αμυνθεί), ενώ έφερε και χτυπήματα στο στέρνο που προκλήθηκαν πριν από 15 μέρες. Όπως έγινε γνωστό, το περασμένο Σάββατο άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα στον 50χρονο λογιστή πήγαν στο μαγαζί του, στην Καλλιθέα, και τον ξυλοκόπησαν, καθώς είχαν επενδύσει χρήματα και τα είδαν να κάνουν φτερά.

Μια νέα όμως αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά καθώς όπως φαίνεται μια μέρα πριν τον θάνατο του είχε δεχθεί μήνυση από εταιρεία για υπεξαίρεση οχημάτων και συγκεκριμένα 65 αυτοκινήτων leasing.

Σύμφωνα με τον ALPHA, μία ημέρα πριν ο λογιστής αφήσει την τελευταία του πνοή, εταιρεία τον είχε μηνύσει για υπεξαίρεση 65 αυτοκινήτων leasing. Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος μεγάλης εταιρείας μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλοθέης και κατέθεσε μήνυση στην οποία αναφέρεται πως ο 50χρονος πήρε 56 οχήματα για να τα διαθέσει σε πελάτες του αλλά δεν έδωσε ποτέ χρήματα στην εταιρεία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος διέθεσε και πούλησε ως μεταχειρισμένα τα αυτοκίνητα σε παλαίμαχους και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Θανάσης Μπέλλος: «Μας δάνεισε leasing αυτοκίνητο για να ταξιδέψουμε»

Νωρίτερα μάλιστα ο Θανάσης Μπέλλος, πρώην παίκτης του Survivor και φίλος του 50χρονου λογιστή που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία στο Μοσχάτο, μίλησε στον Alpha και είπε τα εξής:

«Ξέρω φίλους μου που έχουν αγοράσει αμάξια από εκεί και έχουν πληρωθεί κανονικά. Σε εμένα δεν συνέβη. Πριν λίγο καιρό με δυο φίλους μου πήγαμε στην Καστοριά, μας έδωσε δώρο ένα αμάξι leasing, δεν πληρώσαμε τίποτα. Μας είχε πει ότι έχει αμάξια leasing, ότι ήταν δικά του» διευκρινίζει.

«Αν είναι όπως τα λέτε και αποδειχθεί ότι ήταν απατεώνας, έχω πέσει κι εγώ απ’ τα σύννεφα» αναφέρει κλείνοντας ο Θανάσης Μπέλλος για τον 50χρονο φίλο του.

#ΜΟΣΧΑΤΟ #ΛΟΓΙΣΤΗΣ #50ΧΡΟΝΟΣ #ΕΤΑΙΡΕΙΑ #LEASING #ΘΑΝΑΤΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
50χρονο, Μοσχάτο, Εταιρεία,50chrono, moschato, etaireia