Ωράριο σούπερ μάρκετ Δευτέρα 4 Μαΐου: Τι ώρα κλείνουν

Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου. Δείτε τι ώρα κλείνουν και τι ισχύει μέχρι τις 9 Μαΐου.

Το ωράριο που ισχύει στις επιχειρήσεις τροφίμων, παραδείγματος χάρη σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία κλπ., παραμένει ως τις 9/5 από Δευτέρα έως Παρασκευή 7 το πρωί ως 9 το βράδυ και τα Σάββατα από 7 το πρωί ως 8 το βράδυ.

Παραμένουν σε ισχύ αποφάσεις των αντιπεριφερειαρχών, όπως αυτές

έχουν εκδοθεί για τις τουριστικές περιοχές, ως προς την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Οι δραστηριότητες που η λειτουργία τους επιτρέπεται από Δευτέρα 4 Μαΐου, οφείλουν να τηρούν το ωράριο λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα, με ώρα έναρξης στις 10:00 π.μ. Το εν λόγω μέτρο του ωραρίου, αφορά τις επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν στην Περιφέρεια Αττικής, πλην τις νήσους και στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, στους Δήμους δηλαδή που το απαρτίζουν.

Σύμφωνα με διευκρινιστική εγκύκλιο που εξέδωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Π. Σταμπουλίδης το ωράριο λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα διαμορφώνεται με ώρα έναρξης στις 10:00 για τις επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν στην Περιφέρεια Αττικής (πλην τις νήσους) και στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης (στους δήμους που το απαρτίζουν).

Σε ό,τι αφορά τα κομμωτήρια, τα κουρεία και κέντρα αισθητικής το ωράριο δύναται να είναι διευρυμένο από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:00 έως τις 22:00 και Σάββατο από τις 7:00 έως τις 21:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα