Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Δημητριάδη: Παραίτηση-ομολογία ενοχής Μαξίμου για τις παρακολουθήσεις

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με το θέμα των υποκλοπών.

Μετά την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να τοποθετηθεί με δημόσια δήλωση του και να θέσει στο «κάδρο» των υποκλοπών που κατήγγειλαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκης και ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης.

Σύμφωνα με πηγές του Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη θα κάνει λόγο για ομολογία της κυβέρνησης και ενοχή του ιδίου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με χθεσινή του ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ονομαστική αναφορά στον Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού, συνδέοντας τον με το «σκάνδαλο των παρακολουθήσεων». Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

Μετά την παραδοχή του επικεφαλής της ΕΥΠ στη Βουλή πως παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη όταν ερευνούσε σκάνδαλα διαφθοράς, τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει η έρευνα της ΕφΣυν και των ReportersUnited δείχνουν πως πίσω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων κρύβεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη τελικά αντί να ακούει και να λύνει τα προβλήματα των πολιτών, φτιάχτηκε για να ακούει τις συνομιλίες τους.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις σε όλα τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τη δημοσιογραφική έρευνα σε σχέση με τη δραστηριότητα του Γενικού του Γραμματέα κ. Δημητριάδη.​

#ΓΡΗΓΟΡΗΣ_ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ #ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα