Σοκ στη Ρόδο: Ασελγούσε εις βάρος της ξαδέλφης του μέσα στο ίδιο της το σπίτι, το κατήγγειλε η μητέρα της 15χρονης

Η καταγγελίας μίας μητέρας πως η ανήλικη κόρη της έπεσε θύμα ασέλγειας από ανήλικο συγγενή της αποτέλεσε την αρχή για να ανοίξει μία πολύ σοβαρή υπόθεση σεξουαλικών κακοποιήσεων στο νησί της Ρόδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», η μητέρα της 15χρονης κοπέλας κατήγγειλε στις 21 Απριλίου 2023 πως ο ανήλικος ξάδερφος ασέλγησε εις βάρος της κόρης της τον Δεκέμβριο του 2022 μέσα στο ίδιο της.

Η μητέρα κατήγγειλε, παράλληλαμ πως ένα μήνα νωρίτερα, τον Νοέμβριο του 2022, ο ανήλικος φερόμενος ως δράστης παρενόχλησε σεξουαλικά - μέσα στο ίδιο σπίτι - μια 17χρονη

φίλη της κόρη της, υπήκοο Αλβανίας, η οποία σήμερα έχει ενηλικιωθεί.

Οι δύο κοπέλες εξετάστηκαν παρουσία ψυχολόγου και επιβεβαίωσαν τα όσα κατήγγειλε η μητέρα. Τόσο η 15χρονη, όσο και η τότε 17χρονη ανέφεραν πως ο ανήλικος φερόμενος ως δράστης τους πρότεινε αρχικά να έρθουν σε σεξουαλική επαφή και αφότου αρνήθηκαν, άρχισε να ασελγεί εις βάρος τους χωρίς τη συναίνεση τους.

Κατά την εξέλιξη της προκαταρκτικής εξέτασης, προέκυψε η τέλεση πράξεων σεξουαλικής παρενόχλησης και εις βάρος μίας ακόμα κοπέλας τον Νοέμβριο του 2019, όταν εκείνη ήταν 14 ετών από τον ίδιο κατηγορούμενο που τότε ήταν 13 ετών.

Σημειώνεται πως διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην 15χρονη και στη 17χρονη καθώς και ιατρικές εξετάσεις στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα ΓΝΡ, με αρνητικό αποτέλεσμα για ενδείξεις κακοποίησης, ενώ παραγγέλθηκαν ιατρικές εξετάσεις στο Γυναικολογικό Τμήμα ΓΝΡ. Παραγγέλθηκε επίσης η διενέργεια κοινωνικής έρευνας.

Εις βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της παράβασης του νόμου για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κατά συρροή καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, καθώς έσκασε και το λάστιχο του αυτοκινήτου της μητέρας της 15χρονης. Ο ανήλικος δράστης δεν αποδέχτηκε τις σε βάρος του κατηγορίες ενώπιον των αστυνομικών.

#ΡΟΔΟΣ #ΑΣΕΛΓΕΙΑ #ΑΝΗΛΙΚΑ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΜΗΤΕΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Ρόδο, Ασελγούσε, 15χρονης,sok, rodo, aselgouse, 15chronis