Τουρκία: Και προεκλογικά τραγούδια για τον Ερντογάν - Του αφιερώνουν στίχους «είμαι ερωτευμένος μόνο μαζί σου, μόνο εσένα αγαπώ»

Σε προεκλογική περίοδο βρίσκεται και η γειτονική χώρα, Τουρκία, με τον νυν πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να μοχθεί για την απόκτηση της πολυπόθητης αυτοδυναμίας.

Εν μέσω του προεκλογικού «πυρετού» και της περιοδείας του τούρκου Προέδρου, λοιπόν, συνεχίζεται και το σόου.

Αυτή τη φορά, ο Ερντογάν γίνεται αποδέκτης ενός ερωτικού τραγουδιού, το «λατρεμένο» πρόσωπο του οποίου είναι ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, υπό την υπόκρουση ανατολίτικων ρυθμών, ακούγονται οι στίχοι:

«Η καρδιά που αγαπάει δεν αντέχει στα νάζια και τις τσαχπινιές. Εσύ που είσαι από την Ερζερούμ

μην με χτυπάς, μη με χτυπάς, είμαι πληγωμένος. Δεν σου λέω ψέματα, είμαι ερωτευμένος μόνο μαζί σου. Μόνο εσένα αγαπώ…».

Πλέον, το κόμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι καθαρά προσωποκεντρικό, μιας και - κυρίως - η οικονομική κατάσταση, που επήλθαν οι πολίτες, τους απομάκρυναν, από οποιοδήποτε πρόγραμμα του AKP. Έτσι, λοιπόν, η ανατροπή του αποτελέσματος, μιας κι αυτή τη στιγμή, ο Ερντογάν βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις, θα κριθεί από τη δική του ικανότητα ή όχι, να προσεγγίσει το λαό.

«Θα ψηφίσετε τον Πρόεδρο ή κάποιον άλλον;» αναφέρουν χαρακτηριστικά στις συζητήσεις τους οι πολίτες, όπως μεταδίδει το ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά, το πότε θα γίνουν οι εκλογές, υπάρχει η πιθανότητα, να διεξαχθούν, παράλληλα με της Ελλάδας, που τουλάχιστον για την ώρα, υπάρχει η έντονη πληροφορία, για τις πρώτες κάλπες να στήνονται την Κυριακή των Βαϊων, 9 Απριλίου 2023.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του τουρκικού κοινοβουλίου, ανέφερε πως αν οι εκλογές στη στη χώρα, γίνουν Απρίλιο ή Μάϊο, δεν συνεπάγεται πως είναι «πρόωρες» απλώς «τυπικά πρόωρες».

#ΡΕΤΖΕΠ_ΤΑΓΙΠ_ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΕΡΝΤΟΓΑΝ #ΤΟΥΡΚΙΑ #ΤΟΥΡΚΙΑ_ΕΚΛΟΓΕΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΤΟΥΡΚΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα