EEE: Ο εφοπλισμός ζητά από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να διευκολύνουν, αντί να δυσχεραίνουν την απανθρακοποίηση της ναυτιλίας

Η ευρωπαϊκή ναυτιλιακή κοινότητα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η ΕΕΕ, τονίζει σταθερά την ανάγκη ανάπτυξης εναλλακτικών καυσίμων για τη ναυτιλία (συμπεριλαμβανομένων των βιοκαυσίμων), τα οποία πρέπει να είναι ασφαλή, διαθέσιμα σε επαρκείς ποσότητες και οικονομικά βιώσιμα.

H προώθηση της χρήσης βιοκαυσίμων σε άλλους τομείς, όπως οι βαριές οδικές μεταφορές, που όμως έχουν και άλλες λύσεις για την ενεργειακή τους μετάβαση, θα μειώσει την διαθεσιμότητα εναλλακτικών καυσίμων για τα πλοία.

Ο ευρωπαϊκός εφοπλισμός ζητά από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να διευκολύνουν, αντί να δυσχεραίνουν περαιτέρω την απανθρακοποίηση της ναυτιλίας, τονίζει η ΕΕΕ.

Το άρθρο EEE: Ο εφοπλισμός ζητά από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να διευκολύνουν, αντί να δυσχεραίνουν την απανθρακοποίηση της ναυτιλίας εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
eee-o-efoplismos-zita-apo-tous-evropaikous-thesmous-na-diefkolynoun-anti-na-dyscherainoun-tin-apanthrakopoiisi-tis-naftilias.htm
Τυχαία Θέματα