H ομιλία του Αλ. Εξάρχου της Intrakat στους εργαζομένους. Οι απαντήσεις στις φήμες και οι αιχμές

Ομιλία στους εργαζομένους του Ομίλου Intrakat για τον εορτασμό του νέου έτους απηύθυνε, πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Αλέξανδρος Εξάρχου. Σε αυτήν την ομιλία, όπως πληροφορηθήκαμε, μίλησε για όλους και για όλα, με συγκεκριμένες ονομαστικές αναφορές.

«Πριν από ενάμιση χρόνο, είχα ερωτηθεί στη Γενική Συνέλευση, ποιο είναι το όραμα μας για την Ιntrakat. Είχα απαντήσει ότι σε 3 χρόνια θέλουμε να γίνουμε η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία

στην Ελλάδα. Τελικά, το πετύχαμε σε 1,5 χρόνο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Εξάρχου, τονίζοντας ότι η εταιρεία αποσκοπεί στην ενδυνάμωση της παρουσίας της, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Σε άλλο τμήμα της ομιλίας του υπογράμμισε ότι «ο δανεισμός της Intrakat είναι εξαιρετικά χαμηλός και αυτό της επιτρέπει να υλοποιεί το ανεκτέλεστό της και να επιδιώξει την ισχυρή ανάπτυξή της στον κατασκευαστικό κλάδο, χωρίς χρηματοοικονομικά βάρη, κάτι που δεν αποτελεί τον κανόνα στην αγορά». Όπως μάθαμε, στο σημείο αυτό ανέφερε το όνομα ανταγωνίστριας εταιρείας.

Σχετικά με τις φήμες που διακινούνται, ανά περιόδους, περί εξαγοράς της εταιρείας ή απο – επένδυσης των βασικών μετόχων, σχολίασε ότι «οι μέτοχοι της Ιntrakat ήρθαν για να μείνουν και να ολοκληρώσουν το όραμά τους για τη δημιουργία της ισχυρότερης, της μεγαλύτερης και της υγιέστερης τεχνικής εταιρείας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη». Όπως πληροφορηθήκαμε, και στο σημείο αυτό ανέφερε το όνομα συγκεκριμένης εταιρείας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, στάθηκε στην πορεία του κύκλου εργασιών και του ανεκτέλεστου της εταιρείας, αλλά και στους εργαζομένους της, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν διαχωρισμοί μεταξύ του προσωπικού της Intrakat και του Άκτωρ.  

Το άρθρο H ομιλία του Αλ. Εξάρχου της Intrakat στους εργαζομένους. Οι απαντήσεις στις φήμες και οι αιχμές εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
h-omilia-tou-al-exarchou-tis-intrakat-stous-ergazomenous-oi-apantiseis-stis-fimes-kai-oi-aichmes.htm
Τυχαία Θέματα