Ανοιχτά έως τις 6 το απόγευμα σήμερα (27/1) τα καταστήματα της ACS σε Αττική και Κρήτη

Σε συνέχεια των κυβερνητικών ανακοινώσεων, η ACS ανακοίνωσε ότι σήμερα (27/1) τα καταστήματά της στις Περιφέρειες Αττικής και Κρήτης θα λειτουργήσουν με ωράριο 10.00 – 18.00, πλην λίγων εξαιρέσεων, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά (καθότι αντιμετωπίζουν ακόμα δυσκολίες πρόσβασης λόγω του παγετού).

Οι κεντρικές υπηρεσίες της εταιρείας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Παράλληλα, διευκρινίζει ότι στις εν λόγω

Περιφέρειες δεν επιτρέπεται να πραγματοποιηθούν διανομές με δίκυκλα οχήματα, αλλά μόνο οι διανομές με αυτοκίνητα.

Παρότι οι άξονες μεταφοράς πραγματοποιούνται κανονικά σε όλη την Ελλάδα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών εκτιμάται ότι θα παρατηρηθούν καθυστερήσεις στην παράδοση των αποστολών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, η εταιρεία παρακαλεί για τις ακόλουθες ενέργειες πριν κάποιος μεταβεί σε κάποιο κατάστημα ACS:

Έλεγχος της κατάστασης της πορείας της αποστολής στην ενότητα Αναζήτηση Αποστολών στην ιστοσελίδα της εταιρείας, για την επιβεβαίωση της άφιξής της στο κατάστημα: https://www.acscourier.net/el/myacs/anafores-apostolwn/anazitisi-apostolwn/Έλεγχος στην ενότητα Αναζήτηση Καταστημάτων της ιστοσελίδας της ότι το εν λόγω κατάστημα είναι ανοιχτό (βλ. ώρες λειτουργίας): https://www.acscourier.net/el/myacs/ta-ergaleia-mou/anazitisi-katastimatwn/

The post Ανοιχτά έως τις 6 το απόγευμα σήμερα (27/1) τα καταστήματα της ACS σε Αττική και Κρήτη appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα