Αποκολλήθηκε το κάλυμμα του κινητήρα αεροσκάφους της Boeing σε πτήση από το Ντένβερ (video)

Συνεχίζονται τα προβληματικά φαινόμενα σε αεροσκάφη της Boeing. Αυτήν τη φορά, Boeing 737-800 της Southwest Airlines «έχασε» στην απογείωσή του μέρος  των καλυμμάτων του θύλακα του Νο2 κινητήρα.

Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση προς το Χιούστον, επέστρεψε και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντένβερ. Δεν τραυματίστηκε κάποιος.

Southwest Airlines 737-800 makes emergency landing in Denver after its engine

cowling detached on departure. pic.twitter.com/h70PPDHS42

— Breaking Aviation News & Videos (@aviationbrk) April 7, 2024

Το Boeing , το οποίο μετέφερε 135 επιβάτες και είχε εξαμελές πλήρωμα, έφθασε σε ύψος 10.300 ποδών (3.140 μέτρων) προτού επιστρέψει στο Ντένβερ, περίπου 25 λεπτά μετά την απογείωση.

Οι επιβάτες έφθασαν στο Χιούστον με άλλο αεροσκάφος της Southwest με σχεδόν τέσσερις ώρες καθυστέρηση. Ο αερομεταφορέας ανέφερε πως ομάδες συντήρησης εξετάζουν το αεροσκάφος.

Κατά τα αρχεία της FAA, το συγκεκριμένο 737-800 τέθηκε σε υπηρεσία τον Ιούνιο του 2015. Η κατασκευάστρια παρέπεμψε τις ερωτήσεις για το συμβάν στον αερομεταφορέα. Η Southwest δεν διευκρίνισε πότε έγινε η τελευταία συντήρηση του κινητήρα, όπως μετέδωσαν το ΑΠΕΜΠΕ και το Reuters.

Το άρθρο Αποκολλήθηκε το κάλυμμα του κινητήρα αεροσκάφους της Boeing σε πτήση από το Ντένβερ (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
apokollithike-to-kalymma-tou-kinitira-aeroskafous-tis-boeing-se-ptisi-apo-to-ntenver-video.htm
Τυχαία Θέματα