Παρεμβάσεις 2 εκατ. στη γραμμή 1 (ηλεκτρικός) υλοποιεί η ΣΤΑΣΥ. Ολοκλήρωση ανακαίνισης του σταθμού «Ομόνοια»

Την πορεία υλοποίησης του Σχεδίου Στρατηγικής 2022 – 2024 δημοσίευσε το Υπερταμείο, το οποίο είναι ο μέτοχος του ομίλου ΟΑΣΑ και των θυγατρικών ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη 

Για τη ΣΤΑΣΥ και τη γραμμή 1 (ηλεκτρικός, Πειραιάς – Κηφισιά), το Υπερταμείο αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

«Η ΣΤΑΣΥ, θυγατρική

του ΟΑΣΑ, υλοποιεί παρεμβάσεις στη γραμμή 1 του μετρό που αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται: η αντικατάσταση σε όλο το δίκτυο των παλαιών φωτιστικών και λαμπτήρων φθορίου με φωτιστικά και λαμπτήρες τεχνολογίας Led, η αντικατάσταση 5.600 μέτρων της περίφραξης από συρματόπλεγμα με νέα κιγκλιδώματα, η αντιολισθητική προστασία των εκτεθειμένων επιφανειών, ο χρωματισμός του συνόλου των εγκαταστάσεων, καθώς και η ενίσχυση της φύλαξης της Γραμμής με εναέρια μέσα (drones).

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η ανακαίνιση του σταθμού «Ομόνοια».

Η γραμμή 1 επελέγη και για την εγκατάσταση και λειτουργία, για πρώτη φορά σε σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας, ενός νέου συστήματος ανάκτησης ηλεκτρικής ενέργειας από την πέδη των συρμών, που θα μετατρέπει την κινητική σε ηλεκτρική ενέργεια.

Το άρθρο Παρεμβάσεις 2 εκατ. στη γραμμή 1 (ηλεκτρικός) υλοποιεί η ΣΤΑΣΥ. Ολοκλήρωση ανακαίνισης του σταθμού «Ομόνοια» εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
paremvaseis-2-ekat-sti-grammi-1-ilektrikos-ylopoiei-i-stasy-oloklirosi-anakainisis-tou-stathmou-omonoia.htm
Τυχαία Θέματα