Πουλήθηκαν δύο, εν αχρηστία, σιδηροδρομικοί σταθμοί διαλογής του ομίλου FS

Ολοκληρώθηκε από την FS Sistemi Urbani η πώληση των σιδηροδρομικών σταθμών διαλογής Farini και San Cristoforo σε επενδυτικό fund που δραστηριοποιείται στο real estate και το οποίο διαχειρίζεται η Prelios SGR SpA.

Να σημειωθεί ότι, η FS Sistemi Urbani αποτελεί μητρική του Urban Hub του ομίλου FS Italiane, ενώ το ποσό της πώλησης των δύο

σταθμών φτάνει τα 489,5 εκατ. ευρώ.

Με την ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής, προχωρά ουσιαστικά το πρόγραμμα αστικής ανάπλασης 7 συνολικά -εν αχρηστία- σιδηροδρομικών σταθμών διαλογής στην Λομβαρδία.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2017, με την υπογραφή Προγραμματικής Συμφωνίας ανάμεσα στον ιταλικό όμιλο, τον δήμο του Μιλάνου και την Περιφέρεια της Λομβαρδίας.

Η συμφωνία αφορά την εκ νέου ανάπτυξη των σιδηροδρομικών σταθμών διαλογής Farini, Porta Romana, Porta Genova, Greco-Breda, Lambrate, Rogoredo και San Cristoforo με σκοπό την αστική επανασύνδεση και τη διάθεση χώρων πρασίνου στους πολίτες.

Βάσω Βεγ.

Το άρθρο Πουλήθηκαν δύο, εν αχρηστία, σιδηροδρομικοί σταθμοί διαλογής του ομίλου FS εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
poulithikan-dyo-en-achristia-sidirodromikoi-stathmoi-dialogis-tou-omilou-fs.htm
Τυχαία Θέματα