Στις οδικές συνδέσεις μέσω Σ. Αραβίας στρέφεται η Hapag-Lloyd για να αποφύγει την Ερυθρά Θάλασσα

Η Hapag-Lloyd θα συνεχίσει να δρομολογεί τα πλοία της από το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας μέχρι νεωτέρας, για να αποφύγει τις επιθέσεις των Χούθι της Υεμένης στα πλοία της στην Ερυθρά Θάλασσα.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα χρησιμοποιήσει χερσαίους διαδρόμους μέσω της Σαουδικής Αραβίας για να μετριάσει την αντίκτυπο της εν λόγω αρρυθμίας στις παραδόσεις.

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε

και να επανεξετάζουμε την κατάσταση συνεχώς. Μόλις αλλάξει η κατάσταση και είναι ξανά ασφαλές, θα δρομολογήσουμε τα πλοία μας μέσω της Ερυθράς Θάλασσας και της Διώρυγας του Σουέζ», ανέφερε εκπρόσωπος του ναυτιλιακού ομίλου.

Υπενθυμίζεται ότι, σε παλαιότερο μήνυμα προς τους πελάτες, η Hapag-Lloyd είπε ότι θα χρησιμοποιήσεις τις οδικές συνδέσεις από το Jebel Ali, το Dammam και το Jubail για τις υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών εμπορευμάτων από τη Τζέντα.

«Στόχος μας είναι να παρέχουμε (τους πελάτες) μια βολική λύση έκτακτης ανάγκης για να ξεπεραστεί αυτό το απροσδόκητο κλείσιμο μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην Ερυθρά Θάλασσα», κατέληξε ο κολοσσός.

Το άρθρο Στις οδικές συνδέσεις μέσω Σ. Αραβίας στρέφεται η Hapag-Lloyd για να αποφύγει την Ερυθρά Θάλασσα εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
stis-odikes-syndeseis-meso-s-aravias-strefetai-i-hapag-lloyd-gia-na-apofygei-tin-erythra-thalassa.htm
Τυχαία Θέματα