Η Ασημακοπούλου αλλάζει «ρότα» και δείχνει τώρα τον πρώην Γραμματέα Αποδήμων για τη διαρροή των email

Τελικά τα email των αποδήμων δεν συλλέχθηκαν από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατά τη διάρκεια της θητείας της στο ευρωκοινοβούλιο, όπως υποστήριζε, αλλά από τον Νίκο Θεοδωρόπουλο.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έστειλε επιστολή σήμερα στους Ομογενείς σχετικά με τη διαρροή των email, η οποία την οδήγησε στο «κόψιμό» της από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η ευρωβουλευτής αλλάζει «ρότα» από τη θέση ότι τα προσωπικά δεδομένα συλλέχθηκαν

κατά τη διάρκεια της θητείας της στο ευρωκοινοβούλιο και πλέον δείχνει τον πρώην πλέον Γραμματέα Αποδήμων, Νίκο Θεοδωρόπουλο.

Επίσης στην επιστολή της επικαλείται το δικαίωμα περί ελευθερίας της έκφρασης και διάδοσης ιδεών, που είναι κατοχυρωμένο σε Διεθνείς Συνθήκες και στο ελληνικό Σύνταγμα, στο πλαίσιο του δικαιώματος του εκλέγεσθαι και της συνταγματικής αποστολής των πολιτικών κομμάτων.

Τέλος, εκφράζει την ειλικρινή της λύπη τονίζοντας την ανάγκη «να εκλείψουν οι όποιες ανησυχίες σας για την ασφάλεια των δεδομένων σας».

ieidiseis.gr

The post Η Ασημακοπούλου αλλάζει «ρότα» και δείχνει τώρα τον πρώην Γραμματέα Αποδήμων για τη διαρροή των email appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασημακοπούλου, Γραμματέα Αποδήμων,asimakopoulou, grammatea apodimon