Η επίθεση των σκύλων άφησε νεκρό ένα παιδί 3 ετών

Ένα αγοράκι 3 ετών έχασε τραγικά τη ζωή του από δόντια σκύλου στη Νέα Υόρκη, σε μια επίθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Δύο σκυλιά επιτέθηκαν στην οικογένεια το απόγευμα της Τρίτης στο Νιου Τζέρσεϊ, σκοτώνοντας το παιδί και στέλνοντας τη μητέρα του στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Το φριχτό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε κατοικία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ABC New York.

Ο σταθμός επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα που είδε τη μαμά και το παιδί να παίζουν με τα σκυλιά στην αυλή λίγο πριν σημειωθεί η επίθεση.

3-year-old child dead, mother injured in vicious NJ dog attack https://t.co/lkxFL79z6n pic.twitter.com/WrVAiTi0LZ

New York Post (@nypost) March 17, 2021

Ο δήμαρχος Dan Reiman εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια μέσω Twitter, ευχαριστώντας τους διασώστες για το έργο τους.

Our prayers are with the family affected by a dog attack at a private residence on Laurel St. Thank you to the first responders who rushed in to attend to the victims, who are being transported by helicopter for emergency medical care. That’s all the info we have at this time.

— Dan Reiman (@DanReiman) March 16, 2021

Η αστυνομία δεν έχει δώσει για την ώρα περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια της επίθεσης και τη σχέση της οικογένειας με τους σκύλους, καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή…

newsbeast.gr

The post Η επίθεση των σκύλων άφησε νεκρό ένα παιδί 3 ετών appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα