Ντροπή… Έσπασε βατήρας στα 20α διεθνή Βενιζέλεια στο Κολυμβητήριο Χανίων | Video

Πάλι καλά που δεν τραυματίστηκε ο νεαρός αθλητής

Παρόλο που έγινε προσπάθεια καλλωπισμού του κολυμβητηρίου Χανίων με μουσαμάδες που κρύβουν τις σκουριασμένες εγκαταστάσεις, αλλά και με βάψιμο σχεδόν όλους του κτηρίου η πραγματικότητα δεν γίνεται να κρυφτεί.

Κατά την διάρκεια των αγώνων στην εκκίνηση έσπασε ο βατήρας νο 2 και ευτυχώς βοήθησε η τύχη και δεν δημιουργήθηκε ατύχημα για νεαρό αθλητή.

Κατά την διάρκεια των αγώνων έγινε αντιληπτό από τους κριτές ότι κάτι δεν πάει καλά με τον βατήρα νο2 και μάλιστα για λόγους ασφαλείας Κατά την εκκίνηση, τον κρατούσε

ο κριτής για λόγους ασφαλείας. Παρόλα αυτά, ο βατήρας δεν άντεξε και έσπασε, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει ο νεαρός αθλητής.

Δυστυχώς, η πολιτεία έχει εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις το κολυμβητηρίου εν αναμονή μίας μη προσδιορισμένης δημοπράτησης και η κατάσταση πλέον αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη.

Όλα αυτά μάλιστα την παραμονή της επίσκεψης του πρωθυπουργού στα Χανιά, που οι άνθρωποι του υδάτινου στίβου ελπίζουν, ότι θα ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία της δημοπράτησης πριν τις εκλογές, όπως άλλωστε έχει υποσχεθεί δημόσια ο αρμόδιος υπουργός επανειλημμένα.

Ελπίζουμε να κυλήσουν ομαλά και χωρίς εκπλήξεις οι επόμενες ημέρες των Βενιζελείων, καθώς και οι επόμενες διοργανώσεις που ήδη έχουν προγραμματιστεί.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:



zarpanews.gr

The post Ντροπή… Έσπασε βατήρας στα 20α διεθνή Βενιζέλεια στο Κολυμβητήριο Χανίων | Video| Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα