Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση – Τι συνέβη…

Πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε πριν από δέκα ημέρες ο Βασίλης Καρράς στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ONtime, η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη πριν από περίπου ένα μήνα και αυτός ήταν ο λόγος που ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever». Πλέον ο λαϊκός τραγουδιστής βρίσκεται στο σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και αναρρώνει.

Το

επεισόδιο στην Κρήτη

Τον περασμένο Μάρτιο ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του και αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, ο τραγουδιστής έλεγε στους γιατρούς πως η εμφάνισή του στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί. Έτσι, ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και στη συνέχεια επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του.

The post Ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση – Τι συνέβη… appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα