Πλατινένιο Ιωβηλαίο: H πρώτη βασιλική εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit

Στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για την Ακολουθία των Ευχαριστιών έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής ο πρίγκιπας Χάρι και η βασίλισσα Ελισάβετ στην πρώτη τους βασιλική εμφάνιση δύο χρόνια μετά το Megxit.

Το ζευγάρι ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο για να παρευρεθεί στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου οι οποίοι ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης με τη βασίλισσα να καταχειροκροτείται από δεκάδες χιλιάδες Λονδρέζους που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από τα ανάκτορα

του Μπάκιγχαμ.

Χθες ωστόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν παρέστη στη λειτουργία αφού σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ η Βασίλισσα που κλείνει 70 χρόνια στον θρόνο αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προχθεσινών εκδηλώσεων Trooping The Color

Ο πρίγκιπας Κάρολος ωστόσο εκπροσώησε την 96χρονη μονάρχη στη λειτουργία. Στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου δεν παρευρέθη ούτε ο πρίγκιπας Άντριου αφού έγινε γνωστό πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Prince Charles and Camilla, Duchess of Cornwall arriving at the National Service of Thanksgiving at St Paul’s Cathedral. #PlatinumJubilee #HM70
Matt Dunham – WPA Pool/Getty Images pic.twitter.com/WZkT2oJRXY

— MaryRoyals (@MyRoyalsWorld) June 3, 2022

Η βασίλισσα παρακολούθησε τη λειτουργία από την κατοικία της στο Berkshire η οποία και μεταδόθηκε σε εθνικό επίπεδο από το BBC One.

The Duke and Duchess of Cambridge arriving at the National Service of Thanksgiving at St Paul’s Cathedral. #PlatinumJubilee #HM70
Chris J Ratcliffe/Getty Images pic.twitter.com/7EKK9rVbKS

— MaryRoyals (@MyRoyalsWorld) June 3, 2022

Οι πολιτικοί προσκεκλημένοι έφτασαν πριν από τους βασιλικούς, μεταξύ των οποίων ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του Κάρι, ο πρώην πρωθυπουργός Σερ Τόνι Μπλερ και η σύζυγός του Τσέρι, ο σερ Τζον Μέιτζορ και άλλοι πρώην πρωθυπουργοί Γκόρντον Μπράουν, Τερέζα Μέι και Ντέιβιντ Κάμερον και οι σύζυγοί τους.

Prime Minister Boris Johnson was met with boos and cheers from the crowds gathered at St Paul’s Cathedral as he arrived for the National Service of Thanksgiving.

Live updates on the #PlatinumJubilee: https://t.co/93K97iZa1O pic.twitter.com/uuPHJV4nSZ

Sky News (@SkyNews) June 3, 2022

The 2 generations of the Queen’s heirs #PlatinumJubilee pic.twitter.com/325Q3fFOsR

— The BRF (@BRFguards) June 3, 2022

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είχαν θέσεις στη δεύτερη σειρά του εκκλησιάσματος, με τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία και τους συζύγους τους, και τη λαίδη Σάρα Τσάτο, την κόρη της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, και την οικογένειά της.

Princess Beatrice and Edoardo Mapelli Mozzi arriving at the National Service of Thanksgiving at St Paul’s Cathedral. #PlatinumJubilee #HM70
Karwai Tang/Chris J Ratcliffe/WireImage pic.twitter.com/U2B83P14Xn

— MaryRoyals (@MyRoyalsWorld) June 3, 2022

Η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε τη Λίλιμπετ

Τη δισέγγονή της Λίλιμπετ γνώρισε η βασίλισσα Ελισάβετ. Η Βασίλισσα συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά τη συνονόματη κόρη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο γεύμα που είχαν χθες το μεσημέρι στο παλάτι του Winsdor μετά τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Χάρι και Μέγκαν βρίσκονται από την Τρίτη το απόγευμα στο Λονδίνο όμως οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ αφού δεν φάνηκαν πουθενά οι κάμερες του Netflix που τους ακολουθούν παντού. Όπως έγινε για παράδειγμα προσφάτως στους αγώνες Invictus στην Ολλανδία.

Δεν τους επετράπη να πάρουν θέση στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Οι Sussexes, μένουν στο Frogmore Cottage στο Windsor χθες ωστόσο δεν τους επετράπη να πάρουν θέση στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ και παρακολούθησαν τους εορτασμούς μαζί με τα πιο νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Awww Meghan Markle has been spotted at the Buckingham Palace window

#MeghanMarkle

#PlatinumJubilee pic.twitter.com/7tTbjug44r

— N (@niji_77) June 2, 2022

Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» όταν η Μέγκαν Μαρκλ έσκυψε προς τα παιδιά για να τους πει πως πρέπει να κάνουν ησυχία. Το στιγμιότυπο έγινε viral στα social media.

protothema.gr

The post Πλατινένιο Ιωβηλαίο: H πρώτη βασιλική εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα