Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο Χανίων από το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσει το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων στα Χανιά, το πρωί της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο, με αφορμή την 4ωρη στάση εργασίας που αποφάσισε η Ομοσπονδία Επισιτισμού – Τουρισμού.

Η ανακοίνωση:

Μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας Επισιτισμού – Τουρισμού για προκήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας και πραγματοποίηση συλλαλητηρίων την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, το Διοικητικό

Συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων με ομόφωνη απόφαση του συμμετέχει και προγραμματίζει Συλλαλητήριο – Συγκέντρωση την ίδια ημέρα στις 10.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Οι συνεχείς ανατιμήσεις στα προϊόντα πρώτης ανάγκης, η συνέχιση της ενεργειακής κρίσης, ο γενικός καλπασμός της ακρίβειας που δημιουργεί σύνθλιψη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων έχει κάνει αδύνατη την διαβίωση των ανέργων που είναι χωρίς εισόδημα από τον Φεβρουάριο έως την καταβολή μισθού μετά τις σχετικές επαναπροσλήψεις από τις επιχειρήσεις.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1. Ταμείο ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις μέχρι να ξαναβρούν δουλειά οι συνάδελφοι
2. Υπογραφή Τοπικής Συλλογικής Σύμβαση Εργασίας με όρους αμοιβής και εργασίας που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συναδέλφων μας
3. Κήρυξη Γενικώς Υποχρεωτικές τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που υπογράφονται.
4. Επαναφορά του εφάπαξ στην εικοσαετία.
5. Μέτρα κατά της ακρίβειας.
6. Αναβάθμιση των σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης.
7. Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας.

Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Η ανοχή και η αντοχή μας εξαντλήθηκε.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 10, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

zarpanews.gr

The post Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο Χανίων από το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκέντρωση, Εργατικό Κέντρο Χανίων, ϋπαλλήλων,sygkentrosi, ergatiko kentro chanion, ypallilon