Θα αλλάξουν άραγε συσκευή οι Χανιώτες; – Τι λένε πολίτες και καταστηματάρχες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα | Video + Photos

| Video + Photos

Αδιάφοροι εμφανίζονται οι περισσότεροι πολίτες στα Χανιά για το πρόγραμμα της κυβέρνησης «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή», όπως φάνηκε μέσα από το ρεπορτάζ του zarpanews.gr.

Η πρόταση της κυβέρνησης να αλλάξουν οι πολίτες τις παλιές και ενεργοβόρες συσκευές τους και να τις αντικαταστήσουν με νέες, με σκοπό να εξοικονομήσουν ενέργεια, βρήκε αρκετούς υποστηρικτές, ωστόσο μετά και την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων, οι περισσότεροι μιλούν για αδικία και πως θα έπρεπε ο αριθμός

των δικαιούχων να αυξηθεί.  Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μόνο τα κλιματιστικά, τα ψυγεία και οι καταψύκτες.

Σε ερώτηση για το εάν έκαναν αίτηση στην σχετική πλατφόρμα, οι περισσότεροι απάντησαν «όχι» ενώ μόνο τρεις πολίτες απάντησαν πως υπέβαλαν αίτηση αλλά τελικά απορρίφθηκαν.

Μια μερίδα πολιτών δεν γνώριζε καν για το συγκεκριμένο επιδοτούμενο πρόγραμμα ενώ άλλοι απάντησαν πως δεν το χρειάζονταν αφού έχουν ήδη εξοπλιστεί με καινούριες συσκευές.

Δείτε τι λένε οι πολίτες για το «Αλλάζω συσκευή»:

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος «Welcome stores» στα Χανιά, Γιάννης Μανιάς, δήλωσε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές κυρίως για να αλλάξουν ψυγείο, με τους πρώτους δικαιούχους να έχουν κάνει ήδη τις αγορές τους και να έχουν επωφεληθεί μέσω των voucher.

Την ίδια ώρα και ο διευθυντής του καταστήματος «Κωτσόβολος» Χανίων, Θωμάς Τόδες επισήμανε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τους καταναλωτές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, τονίζοντας παράλληλα πως στην Κρήτη έχουν εγκριθεί μόνο 6.500 αιτήσεις.

Δείτε τι λένε οι εκπρόσωποι – διευθυντές καταστημάτων ηλεκτρικών συσκευών στα Χανιά:

zarpanews.gr

zarpanews.gr

The post Θα αλλάξουν άραγε συσκευή οι Χανιώτες; – Τι λένε πολίτες και καταστηματάρχες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα