Θρίλερ με την ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά

Θρίλερ ως προς την ώρα ταφής του Δημήτρη Κοντομηνά στο Α ´ Νεκροταφείο.

Τελικά θα γίνει σήμερα στις 9 το πρωί και όχι στις 11 όπως παραπλανητικά είχε αφήσει να διαρρεύσει η οικογένεια ώστε να αφαιρεθεί η δυνατότητα στους εκατοντάδες φίλους και συνεργάτες του να του πουν το ύστατο χαίρε!

Όπως σχολίαζε χτες βράδυ ιστορικό στέλεχος της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ & στενός συνεργάτης του Δ Κοντομηνά επί σειρά ετών στον ασφαλιστικό τομέα: «Η παραπλανητική ώρα για την ταφή του ιδρυτή

της εταιρίας αποτελεί απρέπεια που προσβάλει βάναυσα τον εκλιπόντα ο οποίος καθ´ όλη την διάρκεια του βίου του διακρίνονταν για την κοινωνικότητα και τον σεβασμό στον Άνθρωπο, γεγονός που τον κατέστησε αγαπητό στους εργαζόμενους και επιτυχημένο επιχειρηματία».

Η ταλαιπωρία του Δημήτρη Κοντομηνά που παρέμεινε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο επι 30 μήνες, συνεχίστηκε και μετα θανατον. Για να αποφευχθεί η παρουσία κόσμου στην Μητρόπολη Αθηνών, η εξόδιος ακολουθία εψάλλει στον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ύδρας παρουσία των στενών φίλων της θυγατέρας του Μαρίας Κοντομηνά και δυο στελεχών – εκπροσώπων της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ η οποία είχε αναλάβει τα έξοδα της μακράς νοσηλείας (άνω των 2 εκατομμυρίων) του ιδρυτή της εταιρίας.

Μετά την τελευταία εξέλιξη ως προς την ώρα ταφής, φίλοι και συνεργάτες του Δημήτρη Κοντομηνά αποφάσισαν χτες βράδυ να απευθύνουν κάλεσα συγκέντρωσης στο μνήμα του, στο Α ´ Νεκροταφείο, την ερχόμενη Πέμπτη 17 Μαρτίου, στις 2 μμ για να κάνουν τρισάγιο στην μνήμη του με την συμπλήρωση εννέα ημερών από τον θάνατο του.

Γράφει ο Δήμος Βερύκιος

The post Θρίλερ με την ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα