Στη Γαλλία μπορείς να περάσεις μια νύχτα σε ένα σαλέ φτιαγμένο εξ' ολοκλήρου από σοκολάτα

Ένα θέμα είναι η πανέμορφη γαλλική εξοχή. Κι άλλο η δυνατότητα του καθενός από εμάς (αν υπάρχει) να καταλύσει σε ένα πανέμορφο ξύλινο σαλέ μέσα στη φύση. Ξύλινο; Και γιατί όχι σοκολατένιο. Αυτό σκέφτηκε ο εικαστικός Ζαν Λουκ Ντεκλουζό, γνωστός στην Γαλλία για τα έργα του από σοκολάτα και κατασκεύασε ένα σαλέ σχεδόν αποκλειστικά από σοκολάτα.

Για την ακρίβεια το μικρό οίκημα έχει κατασκευαστεί από περίπου 1,5 τόνους σοκολάτας, την οποία μπορεί να απαντήσει κανείς - άραγε και να... γευτεί; - στους τοίχους, την οροφή, το τζάκι, τη βιβλιοθήκη, ακόμη και την μικρή λιμνούλα για τις πάπιες. Φυσικά, το ιδιαίτερο οικοδόμημα δεν είναι εκτεθειμένο σε εξωτερικό χώρο, αλλά εντός του Μουσείου της πόλης Σεβρ. Ωστόσο, ο διαδικτυακός ιστότοπος κράτησης δωματίων ξενοδοχείου Booking έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του το γλυκό σαλέ και δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να το νοικιάσει για μια και μόνη βραδιά.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα, το γλ-οίκισμα μπορεί να φιλοξενήσει ως τέσσερις ανθρώπους, που μπορεί να μην έχουν το ελεύθερο να καταβροχθίσουν τους τοίχους τους, ωστόσο θα απολαύσουν ένα απολαυστικό δείπνο και πρωινό στον κήπο του. Αν όλα όσα είδατε σας δελέασαν, θα πρέπει να έχετε υπομονή.

Βλέπετε το booking οργάνωσε δύο περιόδους κρατήσεων μέχρι σήμερα, μία για τις 19 με 26 Σεπτέμβρη και άλλη μία για τις 5 με 5 Οκτώβρη αντίστοιχα. Μάλιστα φαίνεται πως η ξεχωριστή βραδιά κοστίζει μόλις 70€ περίπου, χωρίς όμως να γνωρίζουμε αν και πότε θα δοθούν περισσότερες ημέρες για τους ενδιαφερόμενους.

Keywords
Τυχαία Θέματα