Τσιόδρας: Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι πάλι υποψήφιος για το Ποτάμι

“Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Προεδρία του Ποταμιού στο συνέδριο του Νοεμβρίου” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας παραδέχτηκε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στο κόμμα στο θέμα των συνεργασιών, τόνισε ωστόσο ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομα στις ερχόμενες εκλογές.

"Γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα τοπίο άσπρου-μαύρου" σχολίασε στο σταθμό μας ο Δημήτρης Τσιόδρας,

εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού για την πόλωση των τελευταίων ημερών μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για κάλπικους διαχωρισμούς.

Πρόσθεσε ότι η πόλωση αυτή εξυπηρετεί την κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι δεν μπορεί να μιλά για προοδευτικό πόλο ενώ συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ. Επέρριψε δε περισσότερες ευθύνες για το πολιτικό κλίμα των τελευταίων ημερών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλόγισε στον Πρωθυπουργό έλλειψη αυτοκριτικής στο διάγγλεμά του και διχαστικό λόγο.

Στο ενδεχόμενο συμμαχιών, παρέπεμψε στο συνέδριο του Νοεμβρίου όπου θα απευθυνθεί κάλεσμα σε φιλελεύθερες κεντρώες δυνάμεις. Πρόσθεσε ότι το Ποτάμι πρέπει να ενισχύσει το πολιτικό του στίγμα και ανακοίνωσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος

Παραδέχτηκε ότι υπάρχουν διαφορετικές αόψεις στο κόμμα για τις συμμαχίες αλλά υπενθύμισε ότι η τελευταία απόφαση ορίζει ότι το κόμμα θα προχωρήσει ανεξάρτητο στις κάλπες.

Keywords
Τυχαία Θέματα