Τζέιμι Φοξ: Η αντισημιτική ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις - Ζητά συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα

Αντιδράσεις προκάλεσε στο διαδίκτυο μια ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx), καθώς τον κατηγόρησαν για αντισημιτισμό.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: "Εδώ σκότωσαν αυτόν τον τύπο που λέγεται Ιησούς. Τι νομίζεις ότι θα κάνουν σε εσένα #fakefriends #fakelove".

Μετά τη δημοσίευσή του, τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους περισσότερους να ερμηνέυουν πως απευθύνεται

στην εβραϊκή κοινότητα.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της πλατφόρμας θεώρησαν πως ο ηθοποιός ήθελε να διαδώσει την απεχθή πεποίθηση ότι οι Εβραίοι όλοι μαζί σταύρωσαν και σκότωσαν τον Ιησού Χριστό.

Η συγγνώμη του Τζέιμι Φοξ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός διέγραψε γρήγορα την συγκεκριμένη ανάρτησή του μετά τις αντιδράσεις και προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, κατά την οποία ζήτησε συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα.

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα και όλους όσους προσβλήθηκαν από την ανάρτησή μου. Τώρα ξέρω ότι η επιλογή αυτών των λέξεων προκάλεσε προσβολή και λυπάμαι πραγματικά. Αυτή δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου", έγραψε αρχικά ο ηθοποιός.

"Για να διευκρινήσω τι πραγματικά σήμαινε... Με πρόδωσε ένας ψεύτικος φίλος και αυτό εννοούσα με το "αυτοί", όχι κάτι παραπάνω. Έχω μόνο αγάπη στην καρδιά μου για όλους. Αγαπώ και υποστηρίζω την εβραϊκή κοινότητα. Ζητώ συγγνώμη σε όποιον προσβλήθηκε. Τίποτα εκτός από αγάπη", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα