Η Μαντλίν θα γιόρταζε σήμερα τα 21α γενέθλιά της – Το σπαραξικάρδιο μήνυμα των γονιών της

Οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚαν μοιράστηκαν ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα καθώς θα γιόρταζαν τα 21α γενέθλια της κόρης τους.

Η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚαν δημοσίευσαν το μήνυμα στο Facebook στην επίσημη σελίδα της εκστρατείας Find Maddie Campaign, όπου έγραψαν: 

«Χρόνια πολλά για τα 21α γενέθλια της Μαντλίν. Εξακολoυθεί να αγνοείται. Ακόμα λείπει. Ακόμα ψάχνουμε».

Κάτω από τη λεζάντα αναγράφεται η λέξη ελπίδα, καθώς χιλιάδες

υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο μπαίνουν τακτικά στον ιστότοπο για να κάνουν δωρεές για την αναζήτηση του αγνοούμενου κοριτσιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Find Madeleine Campaign (@officialfindmadeleine)

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι συντετριμμένοι γονείς της Μαντλίν βγήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν ένα συγκλονιστικό μήνυμα για τη 17η επέτειο της εξαφάνισής της.

«Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που μας πήραν τη Μαντλίν», έγραφε μια ανάρτηση των γονιών του κοριτσιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είναι δύσκολο να πούμε αυτόν τον αριθμό χωρίς να κουνήσουμε το κεφάλι μας με δυσπιστία. Ενώ είμαστε τυχεροί από πολλές απόψεις και είμαστε σε θέση να ζούμε μια σχετικά φυσιολογική και ευχάριστη ζωή τώρα, η “ζωή σε εκκρεμότητα” εξακολουθεί να είναι πολύ ανησυχητική. Και η απουσία εξακολουθεί να πονάει. Η υποστήριξή σας συνεχίζει να μας ενθαρρύνει και να μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Ξέρουμε ότι η αγάπη και η ελπίδα για τη Μαντλίν και η θέληση να τη βρούμε, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, παραμένει, και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες γι’ αυτό. Σας ευχαριστούμε και πάλι που θυμηθήκατε τη Madeleine και όλα τα εξαφανισμένα παιδιά».

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα