Λασίθι: Ποδοσφαιρικός αγώνας η αιτία για το ραντεβού μεταξύ των νεαρών στον Άγιο Νικόλαο!

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις ενώ έκανε και οκτώ προσαγωγές έπειτα από την έγκαιρη παρέμβαση της Αστυνομίας που είχε ως αποτέλεσμα να προλάβει δύο ομάδες μαθητών πριν ξεκινήσουν το ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους με τα χέρια και την χρήση πολεμοφοδίων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα πρώτα επεισόδια έγιναν την προηγούμενη Πέμπτη μεταξύ μαθητών αλλά και εξωσχολικών που είχαν σχέση με το 2ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου και το ΕΠΑΛ

Ιεράπετρας. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν επεισόδια μικρής έκτασης ωστόσο φαίνεται πως η κόντρα είχε, μόλις, ξεκινήσει.

Έτσι οι μαθητές αλλά και φίλοι τους, έδωσαν ραντεβού μέσω των social media το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Οι δύο ομάδες των νεαρών συναντήθηκαν σε ερημική περιοχή ανάμεσα στο Καλό Χωριό και την Παχιά Άμμο προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Ωστόσο χάρις στην άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας που στο μεταξύ είχε πληροφορίες για την συνάντηση, αποφεύχθησαν τα χειρότερα με αποτέλεσμα ν’ ακολουθήσουν οι συλλήψεις και οι προσαγωγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα