Ο Πέπε Μελ νέος τεχνικός του ΟΦΗ!

Ο Πέπε Μελ είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός της διοίκησης του ΟΦΗ και βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gentikoule.

Το όνομα του έμπειρου Ισπανού προπονητή με το πλούσιο βιογραφικό έπεσε στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες και από τότε οι άνθρωποι του ΟΦΗ έριξαν όλο το βάρος εκεί.

Οι τελευταίες πληροφορίες, από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, αναφέρουν πως ο Μαδριλένος προπονητής που

παρότι είχε ενδοιασμούς για να δουλέψει στην Ελλάδα, πείστηκε τελικά από τους ανθρώπους του ΟΦΗ να έρθει στην Κρήτη και να εργαστεί για δεύτερη φορά μακριά από την πατρίδα του, μετά το μικρό πέρασμα από την Αγγλία και τη Γουέστ Μπρομ.

Πλέον αναμένονται μέσα στην μέρα οι τελευταίες πινελιές της διαφαινόμενης συμφωνίας μεταξύ του ΟΦΗ και του Πέπε Μελ και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, δεν αποκλείεται ο Ισπανός τεχνικός να έρθει στο Ηράκλειο μέσα στο επόμενο 24ωρο και να πιάσει αμέσως δουλειά ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Ο γεννημένος στις 28/02/1963 τεχνικός έχει περάσει από τον πάγκο αρκετών και γνωστών ομάδων της La Liga και της La Liga 2., όπως οι Λας Πάλμας, Μάλαγα, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ρεάλ Μπέτις, Ράγιο Βαγιεκάνο, Πόλι Εχίδο, Αλαβές, Χετάφε, Τενερίφη, Μούρθια, Μέριδα, Κοσλάδα στην Ισπανία και Γουέστ Μπρομ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η τελευταία του ομάδα ήταν στην Μάλαγα στην οποία έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

Ο Μελ μετρά στην καριέρα του έχει 580 παιχνίδια στους πάγκους. Τα 160 από αυτά είναι στη La Liga, 304 στη La Liga 2, 42 στην 3η κατηγορία της Ισπανίας και 17 στην Premier League για τη Γουέστ Μπρομ, 50 ματς κυπέλλου και 7 στο Europa League, με απολογισμό 218 νίκες, 198 ήττες και 164 ισοπαλίες.

sportcaster.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα