Προβολή της παιδικής ταινίας Disney η «Ευχή»

Κάθε χρόνο τα μέλη του Κυττάρου Χαλέπας με την ευγενική διάθεση από τα αδέρφια Χιωτάκη της κεντρικής  αίθουσας του Mega Place, διοργανώνουν προβολή ταινίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού(11η Δεκεμβρίου).

Καλεσμένοι όλοι μαθητές των σχολείων και με ελεύθερη είσοδο για όλους τους μαθητές/τριες των Ειδικών Σχολείων της πόλης μας. Η  προβολή φέτος

της εξαιρετικής ταινίας της  Disney ”ΕΥΧΗ” θα γίνει την Κυριακή 17/12 /23 , στο Mega Place , στις 11.00 το πρωί ,με τιμή εισόδου 3 ευρώ το άτομο, με την ευχή όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι γερά, δυνατά  και να έχουν την στοργή ,την φροντίδα και την αγάπη που δικαιούνται!!!Σας περιμένουμε με χαρά!!

Η ταινία Ευχή των Walt Disney Animation Studios είναι μια μουσική κωμωδία κινουμένων σχεδίων που καλωσορίζει το κοινό στο μαγικό βασίλειο των Ρόζας, όπου η Άσα, μια έξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια ευχή τόσο δυνατή που την ακούει μια κοσμική δύναμη, μια μικρή μπάλα απεριόριστης ενέργειας που ονομάζεται Σταρ. Μαζί, η Άσα και το Σταρ αντιμετωπίζουν έναν τρομερό εχθρό, τον αρχηγό των Ρόζας, τον βασιλιά Μανίφικο, για να σώσουν την κοινότητά της…τα υπόλοιπα στην μεγάλη οθόνη του Mega Place.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προβολή, Disney, Ευχή,provoli, Disney, efchi